Ημερήσιες Προβλέψεις 22/2 – Δείτε τα Ζώδια Σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις 22/2   Δείτε τα Ζώδια Σήμερα

Η πρόβλεψη για το ζώδιο σου σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είσαι σε φάση επανάστασης και, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα αναγκαστείς να σταματήσεις όπως-όπως μια διαδικασία συνηθισμένη που έχεις μάθει και κάνεις. Και στη θέση της θα βάλεις κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό. Ακόμα μπορεί να ξαφνιάσεις με τη συμπεριφορά σου και οι άλλοι να σε χαρακτηρίσουν απρόβλεπτο/η/ .
Ερωτικά: Η θετική παρουσία σου δεν σημαίνει ότι θα σε κάνει να είσαι συμβιβάσιμος/η. Αντίθετα, θα αναζητήσεις την αλήθεια όσο και να σε πονάει ή να σε ενοχλεί, επειδή δεν αντέχεις τίποτα λιγότερο.
Οικονομικά Καριέρα: Αναζητάς λύσεις που θα είναι οριστικές και αυτό σίγουρα θα σε βάλει σε διαδικασία να τρέχεις και να μην σταματάς. Με μια ιδιαίτερη στάση απέναντι σε ότι αφορά την ατομικότητά σου ή και σε κάποιες συνεργασίες, θα δείξεις ότι έχεις το δικό σου μπαϊράκι και δεν «χαμπαριάζεις» εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ενοχλείσαι από κάποιες ξαφνικές ανατροπές τις οποίες όμως δεν θα σου είναι τόσο εύκολο να σταματήσεις γιατί θα γίνουν με έναν πολύ μοιραίο τρόπο που δεν θα προλάβεις να τις ελέγξεις. Πάντως θα κάνεις κινήσεις κάτω από το τραπέζι και σίγουρα μπορεί να σε βγάλουν από αδιέξοδα.
Ερωτικά: Όσο σκέφτεσαι τον Κριό τόσο μπορεί να μπαίνεις και πιο βαθιά στην αφάνεια και στον προβληματισμό. Ο λόγος είναι ότι κάτι σε σπρώχνει να ανακαλύψεις ακόμα και ένα κρυφό θέμα που μπορεί να απασχολεί το άτομο που είστε μαζί.
Οικονομικά Καριέρα: Η τακτική σου είναι πολύ δυναμική και χωρίς να το δείχνεις θα βρεθείς να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις, έστω και με κρυφές μεθόδους οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις εύκολα τι μέλλει γενέσθαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση πιο ξεκάθαρη και σίγουρα θα ξεσηκωθείς για να μετακινήσεις ακόμα και κάποιους ογκόλιθους που μπορεί να ένιωθες ότι είχες στα πόδια σου τον προηγούμενο καιρό.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να είσαι όσο περισσότερο ακέραιος/η μπορείς γιατί δεν σου αρέσει να δηλώνεις ότι έχεις δεσμεύσεις που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Προτιμάς να κοιτάς στα μάτια τον άλλον/η και να του λες πως νιώθεις.
Οικονομικά Καριέρα: Έχεις κάποιες συγκεκριμένες αρχές οι οποίες σε σπρώχνουν στο να μην κάνεις πίσω. Πάνω από όλα, μην αφήσεις τα πράγματα από τα χέρια σου γιατί το ξέρεις πολύ καλά ότι θα χάσεις την μπάλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι στα καρφιά και γενικά νιώθεις ότι θα δημιουργήσεις κάτι καινούργιο και κυρίως πολύ ανατρεπτικό ή εντυπωσιακό. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να έχει επίσης ανατροπές και σίγουρα θα προτιμήσεις να είσαι όσο πιο γνήσιος/α μπορεί γιατί δεν θέλεις να προσποιείσαι.
Ερωτικά: Θα έρθεις σε μια αντίφαση η οποία σίγουρα δεν είναι και τόσο θετική γιατί θα σε βάλει να σκεφτείς τι μπορείς να κρατήσεις από μια σχέση και τι όχι. Και ίσως να πάρεις αποφάσεις δυναμικές και πολύ ξαφνικές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο πιθανόν να έρθεις σε μια ρήξη με τον Ζυγό ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά Καριέρα: Η σταθερή σου πορεία μπορεί ξαφνικά να διαταραχτεί από καινούργιες καταστάσεις και να βλέπεις πλέον ότι αν μακροπρόθεσμα διατηρήσεις την ίδια θέση δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η σταθερότητα είναι ίδιον του χαρακτήρα σου αλλά αυτές τις ημέρες θα κάνεις κάποια άλματα που ούτε και εσύ δεν θα περίμενες. Το να πρωτοπορήσεις ή να πρωτοτυπήσεις δεν θα είναι κάτι τόσο δύσκολο για σένα.
Ερωτικά: Είσαι σε μια πολύ ερωτική διάθεση για αυτό δεν θα συγκρατήσεις τα συναισθήματα σου. Αντίθετα θα τα βγάλεις στην επιφάνεια και δεν θα αρκεστείς μόνο να βρεθείτε, αν το πρόσωπο αν είναι μια καινούργια γνωριμία. Αντιθέτως, θα προχωρήσεις σε κάτι πιο ουσιαστικό, αλλά πολύ γρήγορα.
Οικονομικά Καριέρα: Ξεσηκώνεσαι με κάποια καινούργια πλάνα επειδή πιθανόν να μην κρατιέσαι να κάνεις ακόμα και παρακινδυνευμένες κινήσεις, που ευτυχώς δεν θα σου στοιχίσουν γιατί θα έχεις σημαντική εύνοια. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο σίγουρα θα έχεις τυχερές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν πολλές πιέσεις και στη φάση που είσαι θα νιώσεις ότι μάλλον πρέπει να αποκαλύψεις κάποιες αλήθειες, κάτι που ίσως να σε ενοχλήσει αρκετά. Αν έχεις κάποια ψυχολογικά θέματα θα προσπαθήσεις να τα λύσεις με έναν τρόπο ασυνήθιστο.
Ερωτικά: Έχεις αναλάβει καθήκοντα δύσκολα γιατί θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα και σίγουρα θα προκαλέσεις κάποια έντονα συναισθήματα στο άλλο πρόσωπο. Μπορεί να νιώσεις ότι παραβιάζεται η ιδιωτική σου ζωή από τον Κριό για αυτό ίσως να απομονωθείς.
Οικονομικά Καριέρα: Έχεις διάφορα σκαμπανεβάσματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα στη διαχείρισή τους και, προσπαθώντας να βρεις λύσεις, πιθανόν να λειτουργήσεις αρκετά ανατρεπτικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει και πάρα πολύ η πίεση από τους άλλους, αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, γιατί σε έχει περικυκλώσει κόσμος και δεν είναι πολύ εύκολο να τους αποκλείσεις. Απλά να τους αντιμετωπίζεις όσο μπορείς πιο χαλαρά και χωρίς εντάσεις.
Ερωτικά: Η αντίδραση ενός Κριού θα σε αναστατώσει γιατί βλέπεις ότι μπορεί να χαλάσουν οι ισορροπίες μεταξύ σας. Προσπάθησε να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει γιατί πιθανόν κουράστηκε από την αναβλητικότητά σου. Με τον Αιγόκερω θα αντιδράσεις εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο θέλει να επιβάλει τα πράγματα.
Οικονομικά Καριέρα: Η συνεχόμενη αντίδρασή σου σ” ένα εργασιακό θέμα μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων. Πρόσeξε να μη φτάσεις σε οριακά σημεία συνεργασίας γιατί μετά θα έχεις και πάλι δυσκολίες να επανενταχθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οι καταστάσεις σε πιέζουν να δράσεις και μπορεί να νιώθεις ότι κάτι πάει να χαλάσει τη σταθερότητά σου. Ίσως, αν αφήσεις τα πράγματα να αλλάξουν, να μπορέσεις να δεις μια καινούργια αλήθεια.
Ερωτικά: Όσο θα αντιστέκεσαι θα βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πολύ ανασφαλή. Γιατί δεν μπορείς να δεχτείς κάποια καινούργια δεδομένα στην επικοινωνία τα οποία πιθανόν σου δημιουργούν εντάσεις. Με τον Κριό ή τον Υδροχόο θα έχεις μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη επαφή.
Οικονομικά Καριέρα: Δεν πρέπει να έχεις καθόλου αναστολές να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο έστω και σήμερα. Γιατί θα δημιουργήσεις την υποδομή να δεις μια νεωτεριστική άποψη που ίσως να μην θέλεις ή να μην αναγνωρίζεις ότι πρέπει να υπάρχει στο τομέα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Γενικά δεν κάνεις πίσω γιατί δεν θέλεις να υποχωρήσεις με τίποτε. Αν διατηρήσεις στους ρυθμούς αυτούς θα ξεπεράσεις τα καθημερινά σου δεδομένα και θα καταφέρεις να κάνεις υπέρβαση σε πολλούς τομείς.
Ερωτικά: Αν είσαι ελεύθερος/η θα παίξεις με πολύ κόσμο και θα φλερτάρεις γιατί δεν θέλεις να μένεις άπραγος/η. Η ιδιαιτερότητα ενός ατόμου θα σου δώσει κίνητρο για να το κατακτήσεις άμεσα.
Οικονομικά Καριέρα: Εξασφαλίζεις, έστω και δια του λόγου, ότι θα κάνεις μια συγκεκριμένη συνεργασία. Και επειδή θα κερδίσεις και κάποια χρήματα θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει ένταση μέσα στο σπίτι σου και μπορεί να σε συμπαρασύρει γιατί τα νεύρα σου ίσως να είναι αρκετά τεντωμένα. Αν θέλεις να κάνεις κάποια ανακαίνιση ή αλλαγές θα δεις πως, αν δεν πιέσεις τα πράγματα, δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θα ήθελες. Το ζητούμενο είναι να μην εκραγείς ξαφνικά και δεν προλάβεις να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές. Πάντως το ανικανοποίητο κομμάτι σου θα βγει έντονα στην επιφάνεια και θα προσπαθήσεις έστω και με έναν πολύ παρορμητικό τρόπο να το καλύψεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό θα σε συμπαρασύρει και πιθανόν να βρεθείτε να καβγαδίζετε ή να είστε τόσο πολύ ερωτευμένοι που στην ερωτική σου ζωή δεν θα υπάρχει αρχή μέση και τέλος.
Οικονομικά Καριέρα: Θέλεις να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να ταρακουνήσεις για λίγο τα λιμνάζοντα νερά και γενικά την βαρεμάρα που σε έχει πιάσει. Πιθανόν όμως να διαλέξεις ένα δρόμο που δεν είναι και τόσο εύκολος για τον χαρακτήρα σου ούτε για τη νοοτροπία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προκαλείς εντυπώσεις με αυτά που λες αλλά και με αυτά που έχεις αναλάβει να ξεκαθαρίσεις σε κάποια άτομα. Όσο και δύσκολο να είναι, σου φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο το γεγονός ότι θα μιλήσεις και θα πεις αλήθειες. Το ταξίδι μαζί με τα αδέλφια σου ή με συγγενικά πρόσωπα θα είναι πολύ πιο εύκολο από άλλες φορές.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό σε εξελίσσει σ” ένα καλύτερο άτομο, γιατί λέτε αλήθειες μεταξύ σας αλλά νιώθετε και μεγαλύτερη έλξη επειδή έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μπορεί ένας Ζυγός να καταλάβει ότι έχουν γίνει λάθη από την πλευρά του και να θέλει να επανορθώσει.
Οικονομικά Καριέρα: Η σχέση σου με κάποια άτομα που έχετε κοινή άποψη πάνω σε θέματα που άλλοι διαφωνούν, θα σας φέρει πιο κοντά και αυτό θα είναι η επιτυχία σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλεις να πιστεύεις ότι όταν σηκώσεις την κουρτίνα, θα ξεκαθαρίσεις πράγματα τα οποία παλιά δεν μπορούσες να τα αναγνωρίσεις. Έχεις πάρει πάντως κάποιες αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.
Ερωτικά: Θέλεις εσύ να έχεις το παιχνίδι στο χέρι σου και για αυτό θα κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν μπροστά. Πιθανόν να σου αρέσει πάρα πολύ ένας Κριός και σίγουρα θα τον κάνεις επίκεντρό στη ζωή σου. Αν ζηλεύεις μπορεί να μην κρατηθείς και να το δείξεις.
Οικονομικά Καριέρα: Θέλεις να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα και μέσα από αυτό ξεκαθαρίζεις όσο μπορείς το τοπίο, για να δεις τελικά τι υπάρχει και τι έχει απομείνει, κυρίως από ευκαιρίες εντελώς καινούργιες για σένα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: