Ημερήσιες Προβλέψεις 10/2 – Δείτε τα Ζώδια Σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις 10/2   Δείτε τα Ζώδια Σήμερα

Η πρόβλεψη για το ζώδιο σου σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Εμβαθύνεις όσο πιο πολύ μπορείς, παρόλο που δεν σου είναι εύκολο γιατί πρέπει να μπεις στην διαδικασία της εξερεύνησης της βαθιάς και ανεξερεύνητης πλευράς σου. Αν υπάρχουν φοβίες που σε κρατάνε μακριά από την δράση σου, καλύτερα να τις κοιτάξεις κατάματα.
Ερωτικά: Μην παίζεις το παιχνίδι του ποντικιού και της γάτας γιατί στο τέλος θα πιαστείς στη φάκα και εκεί που νομίζεις ότι έχεις πάρει την ρεβάνς εκεί θα την χάσεις. Καλύτερα να απελευθερωθείς από τα σκοτάδια που υπάρχουν μέσα σου που κυρίως στα δημιουργεί η συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ατόμου. Να τα πείτε ανοικτά ακόμα και με τον Ταύρο που κρατά μια συμπεριφορά πολύ συντηρητική απέναντί σου.
Οικονομικά Καριέρα: Καλό είναι να βγεις από τον λήθαργο στα θέματα της καριέρας σου γιατί αφήνεσαι και περιμένεις από τους άλλους να διαμορφώσουν την πραγματικότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλεις να συμβιβαστείς και να μην πας κόντρα στα θελήματα των άλλων γιατί κάπου σε κουράζουν οι συνεχείς διαφωνίες. Θα σε βοηθήσει να λειτουργείς περισσότερο ομαδικά.
Ερωτικά: Τραβάς μερικές φορές τις καταστάσεις από τα μαλλιά γιατί δεν βλέπεις να γίνεται εκείνο που θέλεις και αγχώνεσαι κυρίως με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο που αυτές τις μέρες έχετε απομακρυνθεί. Από την άλλη επειδή μέσα σου υπάρχει μια μεγάλη ελπίδα για όλα τα πράγματα, θα σταματήσεις να στεναχωριέσαι και θα αφήσεις για λίγο να κυλήσουν ομαλά γιατί συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει τίποτε τέλειο.
Οικονομικά Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που πρέπει να συνεργαστείς με άτομα που ίσως σου βγάζουν την ανταγωνιστική και διεκδικητική πλευρά του ζωδίου σου αλλά το χρειάζεσαι και αυτό για να εκδηλώσεις τις απαιτήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ενώ η σκέψη σου θέλει να σε κρατήσει στον αφρό τα συναισθήματά σου είναι βαριά και σε πάνε προς τα κάτω. Όταν γυρίζεις στο παρελθόν δεν σε εξυπηρετεί καθόλου, ιδίως αν σκέφτεσαι πράγματα που δεν σε συμφέρουν.
Ερωτικά: Κάτι σε γυρίζει πίσω στον Σκορπιό και ενώ δεν ήθελες, θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο σε μια έξοδο με τους φίλους σας. Ψυχραιμία αν δεν θέλεις να χαλάσεις την βραδιά σου. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν έντονα συναισθήματα που θα σε ξεσηκώσουν για αλλαγές. Αν πάλι έχεις ακόμα συναισθήματα για αυτό το πρόσωπο, καλό είναι να μην χάνεις χρόνο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με τον Ταύρο αλλά θα το κρατήσεις σε μυστικό επίπεδο.
Οικονομικά Καριέρα: Ανησυχείς γιατί βλέπεις ότι κάτι δεν πάει όπως το περίμενες. Ίσως να αντιστραφούν τώρα οι όροι και να θέλεις να ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα που αν και δεν σου πολυαρέσει το βρίσκεις απαραίτητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η ευχή σου μπορεί να πιάσει και να γίνουν πραγματικότητα αυτά που ήδη έχεις σκεφτεί κι ο λόγος είναι ότι θα το κάνεις μέσα από την καρδιά σου. Η σκέψη σου για ένα παιδί είναι πολύ έντονη και αυτό θα σε βάλει μέσα σε μια ενέργεια έντονης δημιουργικότητας.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό καλά κρατεί κι αν τη χειρίζεσαι με μεγάλη φιλικότητα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια πάθη που συνήθως σε απασχολούν. Μερικές φορές για να έχεις εκείνη την σχέση που θα σε καλύπτει και να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, δεν πρέπει να περιμένεις μόνο από το άλλο πρόσωπο κι αν συνεχίζει να σε ενδιαφέρει ένας Ιχθύς μην περιμένεις, δράσε εσύ.
Οικονομικά Καριέρα: Η ριψοκίνδυνη έστω και εκ του ασφαλούς επένδυση που θα κάνεις θα σε βάλει να σκεφτείς ότι τελικά μπορείς να πετύχεις πράγματα μόνο αν έχεις αισιοδοξία και τύχη και σήμερα τα χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ζητάς να προοδεύσεις αλλά ίσως να επιζητάς και τον έλεγχο για αυτό θα καθορίσεις μια νέα πραγματικότητα η οποία μπορεί να μην είναι απόλυτα ο εαυτός σου. Πάντως χρειάζεσαι και ανοικτό μυαλό για να δεχτείς κάποιες καταστάσεις που αυτή την στιγμή συμβαίνουν γύρω σου.
Ερωτικά: Κρατάς μούτρα γιατί μπορεί και να ζηλεύεις ή δεν ελέγχεις όπως θέλεις τα πράγματα. Επειδή είσαι άτομο λαμπερό μην χάνεις το θάρρος σου και κυρίως μην δημιουργείς με το μυαλό σου ίντριγκες που μπορεί να μην υπάρχουν. Με τον Σκορπιό έχεις τόσο περίεργη σχέση που συχνά δεν μπορείς να καταλάβεις τι σας δένει.
Οικονομικά Καριέρα: Η σημερινή σου εμπειρία μπορεί να σε ωριμάσει και να αρχίσεις να βλέπεις και το συμφέρον σου, χωρίς να σημαίνει ότι θα ρίξεις άλλα άτομα, όμως θα αναγκαστείς να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δεν εγκαταλείπεις τον αγώνα γιατί δεν θέλεις να θεωρήσουν οι άλλοι ότι δεν είσαι ικανός/η να πετύχεις. Για αυτό θα επιμείνεις και θα βοηθήσεις και τον εαυτό σου γιατί δείχνεις ότι έχεις θέληση κι ό, τι και να βάλεις στο μυαλό σου θα γίνει πραγματικότητα.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι λίγο πάθος στην σχέση σου αλλά δεν θέλεις να ξέρει το άλλο πρόσωπο τι σκέφτεσαι και πιθανόν να κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά γι” αυτό μπορεί να βρεθείτε και να μην δείξεις τίποτε. Με τον Σκορπιό πάντως καλά τα πας αρκεί να μην τσιμπάς σε κάποια τερτίπια που κάνει.
Οικονομικά Καριέρα: Βρίσκεσαι στην φάση της διαπραγμάτευσης και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις γιατί θα πρέπει να απαιτήσεις, να πατήσεις πόδι αλλά και να συγκρουστείς αν χρειαστεί. Πάντως θα πάρεις χρήματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Το πώς θα εισπράξεις σήμερα τα γεγονότα είναι καθαρά θέμα του μυαλού και της ψυχοσύνθεσής. Για αυτό αν τα βιώσεις πολύ βαριά δεν θα είναι υπέρ σου. Εσύ γενικά είσαι ανάλαφρος άνθρωπος και δεν πρέπει να βαραίνεις ακόμα και με το πιο δύσκολο γεγονός.
Ερωτικά: Παράμεινε σε μια θετική κατάσταση μέσα σου για να ξεπεράσεις όλα τα δύσκολα που μπορεί να βγουν ξαφνικά με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό. Η μεγάλη σου επιμονή σε κάποια θέματα μπορεί να είναι και ένα είδος εμμονής ή ζήλειας.
Οικονομικά Καριέρα: Μαζεύεις τις δυνάμεις σου και καταλήγεις σε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα διατηρήσεις τα οικονομικά σου χωρίς να έχεις ιδιαίτερες απώλειες. Οι διεκδικήσεις από κάποιους συγκεκριμένους συνεργάτες δεν είναι εύκολες αλλά μπορεί να είναι αναγκαίες για να βάλεις τα όρια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να βάλεις τα συναισθήματά σου σε μια ισορροπία γιατί αυτή την περίοδο δεν σου αρέσει να έχεις αναποφασιστικότητα, οπότε θα παρουσιάσεις τα καλύτερα δείγματα γραφής. Πάντως η ένταση που υπήρχε στην καθημερινότητά σου θα καλμάρει σιγά-σιγά.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι καλύτερα θα ήταν να κρατήσεις μια απόσταση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχεις ανάγκη και εσύ την ελευθερία σου γιατί μερικές φορές πνίγεσαι. Αν είσαι με τον Κριό επειδή υπάρχει ζήλεια από την πλευρά του μπορεί να νιώθεις καταπίεση. Ο Παρθένος ή ο Ιχθύς σου δίνει καλύτερα δείγματα γραφής αλλά μάλλον σε ελκύουν οι δυσκολίες.
Οικονομικά Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια απόσταση γιατί θέλεις να δεις ξεκάθαρα και χωρίς έντονους συναισθηματισμούς όλα όσα σε απασχολούν στη δουλειά γιατί μερικές φορές θυμώνεις και δεν έχεις σωστή κρίση. Καλό θα ήταν να ηρεμείς που και που.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η διάθεση να βρεθείς με φίλους και να περάσεις καλά έστω και για λίγο είναι πολύ έντονη αλλά μπορεί τελικά να μην συμπέσουν τα ωράρια σας και να μην τα καταφέρεις.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι έντονα ένα άτομο αλλά φοβάσαι να κάνεις το βήμα γιατί είσαι σχεδόν σίγουρος/η ότι θα εκτεθείς και αυτό σε κάνει να μην αποφασίζεις την επόμενη κίνηση. Πάντως δεν το ξεχνάς και περιμένεις για να βρεις την κατάλληλη ευκαιρία. Οι καβγάδες δεν σου αρέσουν και θέλεις να τα βρεις με το άτομο που είστε μαζί ήρεμα και αποτελεσματικά. Ο Ιχθύς άλλα σου λέει και άλλα κάνει, όταν θα συνδυάσει και τα δυο τότε θα τον/την εμπιστευτείς.
Οικονομικά Καριέρα: Έχεις ανάγκη να επενδύσεις πάνω σε καταστάσεις που θα σε βγάλουν στο τέλος της διαδρομής αλλά μερικές φορές δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Το καλύτερο από όλα είναι να είσαι όσο μπορείς φιλικός/η για να μην βρεθείς στη μέση μιας αντιπαράθεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει μια τάση εξερεύνησης από την πλευρά σου για αυτό πιθανόν να είσαι ανοικτός/η σε όλα τα μέτωπα που αυτή την στιγμή χειρίζεσαι. Αν περιμένεις άμεσα αποτελέσματα μπορεί να αργήσουν λίγο γιατί μάλλον δεν εξαρτώνται από εσένα.
Ερωτικά: Το πνεύμα ειρήνης και συμφιλίωσης είναι αυτό που θα σε ενθαρρύνει για να προχωρήσεις και να μην φοβάσαι να κάνεις τις δικές σου τομές. Απλά χρειάζεσαι τρόπο για να τις θέσεις και ίσως τώρα να πιεστείς. Αλλά αν το προσπαθήσεις, θα το πετύχεις, με τον Ζυγό κυρίως που βλέπεις ότι αλλάζει κι αυτός/η για να σε πλησιάσει.
Οικονομικά Καριέρα: Υπάρχουν πολλές διαφωνίες με τους γύρω σου αλλά επειδή σε έχουν κουράσει, θα προσπαθήσεις να αλλάξεις τακτική για να έρθεις σε συμφωνία. Τίποτε δεν είναι εύκολο αλλά αν θέλεις θα δεις ότι θα έχεις μια μικρή επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις βάλει κάποιες αποστάσεις οι οποίες πιθανόν να σε κάνουν να απέχεις από πολλά πράγματα που δε σε βρίσκουν σύμφωνο/η. Κάτι που δεν είναι και πολύ ωφέλιμο για σένα, ίσως να μην είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Αν το αντέχεις κόψε τώρα τις σκέψεις που δεν σου πηγαίνουν. Ο Ερμής από σήμερα γυρνά ορθόδρομος, οπότε εκείνη η πιθανή αντίσταση εξωτερίκευσης θα σταματήσει.
Ερωτικά: Βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου μέσα από μια μεγάλη διαδρομή και έντονη εσωστρέφεια που είχες μέχρι τώρα. Όταν σκέφτεσαι ότι σε έχει ξεχάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε πονάει αλλά να θυμάσαι ότι ίσως είναι για το καλό σου γιατί μπορεί να μην ταιριάζετε. Έτσι θα ξεπεράσεις τις μελαγχολικές σκέψεις, κυρίως αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Σκορπιό και έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.
Οικονομικά Καριέρα: Η παρουσία σου είναι σημαντική κι ίσως αυτό σε φοβίζει μερικές φορές γιατί νιώθεις ότι θα πάρεις αρκετές ευθύνες πάνω σου που μπορεί να μην τις αντέχεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βάλεις τις σκέψεις σου σε μια ορθότητα. Σαν συνέπεια αυτού θα στοχεύσεις στα σχέδια σου και θα έχεις κάποια θετικά αποτελέσματα αν βρεις την πρακτική εφαρμογή για να τα εκτελέσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Προσπαθείς να εμβαθύνεις και να βρεις την σωστή βάση μέσα από έρευνα. Όλο αυτό σε βοηθάει γιατί σου δίνει την ελευθερία της έκφρασης. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ήδη μπορεί να νιώθεις μια πίεση που προέρχεται από την ηθική αξιολόγηση που χρειάζεται να κάνεις στην ζωή σου γιατί έχεις ενοχές ή τύψεις αν δεν λειτουργείς σωστά. Νιώθεις ότι αλλάζεις πολύ βαθιά και ουσιαστικά.
Ερωτικά: Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που μπορεί να το βλέπεις είτε σαν την συνέχεια του γονικού προτύπου που κουβαλάς μέσα σου είτε σαν δάσκαλο θα σε βοηθήσει στο να ωριμάσεις με ένα τρόπο πολύ υπεύθυνο. Μπορεί να είναι Τοξότης και να θέλει να είσαι μαζί του αλλά με όρους.
Οικονομικά Καριέρα: Η ευκαιρία δεν είναι μακριά, αρκεί να μπορέσεις να την διακρίνεις γιατί μερικές φορές δεν βλέπεις πέρα από την μύτη σου. Το πιο σημαντικό είναι να μην περιμένεις από τους άλλους να σου δημιουργούν ευκαιρίες, εσύ πρέπει να πάρεις τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να πας ένα σκαλί παραπάνω.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: