Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την κατοίκηση σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης

Ενδιαφέρουσα ημερίδα με τίτλο «Πολιτικές στέγασης και πρακτικές κατοίκησης σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης στην πόλη του Βόλου (1922-2015)» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έρευνας «Πολιτικές στέγασης και πρακτικές κατοίκησης σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης στην πόλη του Βόλου (1922-2015)» που χρηματοδότησε το Κέντρο Έρευνας για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες (ΚΕΑΕ) για το έτος 2016.
Η ερευνητική ομάδα αποτελείται από τους εξής: Γιάννα Μπαρκούτα: ΥΔ, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (ΤΑΜ), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Αντώνης Αντωνίου: Μεταδιδάκτορας, Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (IAKA), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Ζήσης Κοτιώνης, καθηγητής, διευθυντής του Εργαστηρίου Ιστορίας, Θεωρίας και Εννοιολογικού Σχεδιασμού (ΤΑΜ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), επιστημονικός υπεύθυνος ερευνητικής ομάδας.
Επιστημονική επιμέλεια ημερίδας το Εργαστήριο Ιστορίας, Θεωρίας και Εννοιολογικού Σχεδιασμού (ΤΑΜ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: