Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως…

ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα φτάσεις τους 31 βαθμούς Κελσίου), 25 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 24 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι σύμφωνα με το meteo.gr θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις απογευματινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

 

syntages

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: