Ηλικιωμένη ετοιμοθάνατη με καρκίνο ζήτησε να δει για τελευταία φορά το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με το σύζυγό της

Μια ηλικιωμένη με καρκίνο εξέφρασε την τελευταία της επιθυμία να δει το ηλιοβασίλεμα με τον σύζυγό της για τελευταία φορά.

Η Carmen Leon de la Barra και ο σύζυγός της Antonio περπατούσαν κατά μήκος της παραλίας Brighton-Le-Sands, νότια του Σίδνεϊ, κάθε μέρα, από το 1995.

Αλλά τους τελευταίους τρεις μήνες, η ηλικιωμένη ήταν πολύ άρρωστη για την καθημερινή τους βόλτα στην ακτή, αφού μάχεται με τον καρκίνο του εντέρου σε μια εξειδικευμένη μονάδα θεραπείας.

Όμως τις τελευταίες της ημέρες, η οικογένεια της κυρίας Leon de la Barra μαζί με το προσωπικό του νοσοκομείου της, αποφάσισαν να την πάρουν να δει το ηλιοβασίλεμα με τον αγαπημένο της για τελευταία φορά.

Τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και με ένα τσάι στο χέρι, η ηλικιωμένη γυναίκα κάθισε και απόλαυσε τη δύση του ήλιου πλάι στον αγαπημένο της.

Μαζί με το ζευγάρι ήταν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Η κόρη της κ. Leon de la Barra, Tatiana Salloum, είπε ότι η μητέρα της γνώριζε πού ήταν, ότι κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της και πως ήταν «πού χαρούμενη» γι’ αυτή την έκπληξη.

“Όταν μάθαμε ότι η μαμά μας είχε μόλις λίγες ώρες ζωής, ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε την τελευταία της επιθυμία,” είπε η Salloum στο The Daily Telegraph.

H νοσοκόμα Jeff Gadd είχε υπηρεσία στο νοσοκομείο όταν τα παιδιά της ηλικιωμένης την κάλεσαν για να ζητήσουν τη βοήθειά της.

“Αυτή η στιγμή ήταν από τις καλύτερες που έχω ζήσει στην καριέρα μου,” είπε η Gadd.

Η βόλτα αυτή ήταν η τελευταία για την κ. Leon de la Barra, αφού πέθανε από καρκίνο δύο ημέρες αργότερα.

Όμως έφυγε ευτυχισμένη, γιατί πέρασε τις τελευταίες της μέρες με τον αγαπημένο της σύζυγο, τα τρία παιδιά τους και εννέα εγγόνια τους.

Πηγή: newsitamea.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: