Ηλίας Κασιδιάρης: Έφυγε από τη Χρυσή Αυγή και ιδρύει νέο εθνικιστικό κόμμα [βίντεο]

Την ίδρυση ενός νέου εθνικιστικού κόμματος ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο, σημειώνει πως “αναλογιζόμενοι το βάρος της πολιτικής μας ευθύνης, αναλαμβάνουμε μία νέα πολιτική πρωτοβουλία” την οποία περιγράφει ως “ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του ελληνισμού” και ως ένα “σύγχρονο εθνικό κόμμα”.

Επαναλαμβάνοντας τη γνωστή ακροδεξιά ρητορική του, ο Κασιδιάρης “βλέπει” ένα “οργανωμένο σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού” στην Ελλάδα, που όπως λέει, “έχει τεθεί σε εφαρμογή” και υποστηρίζει ότι “σε λίγες δεκαετίες από σήμερα εμείς και τα παιδιά μας κινδυνεύουμε να είμαστε μειοψηφία στην πατρίδα μας”.

Όπως υποστηρίζει, δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή και τονίζει ότι «έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι το δεύτερο στέλεχος της Χρυσής Αυγής που αποχωρεί από το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά τον Γιάννη Λαγό, όταν εξελέγη ευρωβουλευτής.

 

politiki

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: