Ηλίας Αβαντήρας: Ο Έλληνας sexy κρεοπώλης που έχει συνεργαστεί με τον Armani (φωτό)

Ο Ηλίας Αβαντήρας είναι ο πιο sexy κρεοπώλης και όχι άδικα.

 

Μπορεί να μεγάλωσε μέσα στο κρεοπωλείο και να μπορεί να ξεχωρίζει με άνεση τα ποιοτικά κρέατα, αλλά με τη ίδια άνεση περπατάει στην πασαρέλα και ποζάρει στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Οι συνεργασίες του με τον Giorgio Armani και το πετυχημένο δίδυμο Dsquared έχουν αφήσει εποχή, ενώ το τραγούδι του με τίτλο «Θέλω πολλά», που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες με τις υπογραφές των Mark Angelo και Βίκυς Γεροθόδωρου, κάνει θραύση στο ΥouΤube.

Όλα άρχισαν όταν ήταν 18 ετών, όταν τον ανακάλυψε η booker του μέσα από φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media. Εκείνος, αν και δεν είχε σκεφτεί ως τότε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, είδε την πρόταση που του έγινε σαν ευκαιρία ζωής. Το αποτέλεσμα, όπως εξηγεί ο Ηλίας Αβαντήρας στην «Espresso», ήταν να μοιράζει πλέον τη ζωή του ανάμεσα στο delicatessen κρεοπωλείο του και στη διεθνή καριέρα στον χώρο της μόδας.

«Η αλήθεια είναι πως πολλοί γνωστοί και φίλοι μού έλεγαν από νωρίς να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, όμως δεν μου περνούσε από το μυαλό. Ισως στην πορεία, αν δεν με είχαν ανακαλύψει, να έκανα από μόνος μου κάποιες κινήσεις. Μπορεί όλα να ξεκίνησαν από σπόντα, όμως στην πορεία αγάπησα πολύ τον χώρο της μόδας. Ηδη προγραμματίζω και το επόμενο ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη, όπου θα χρειαστεί να μείνω για κάποιο διάστημα. Εχω μιλήσει με το γραφείο που με προωθεί εκεί για τα επόμενα επαγγελματικά μας σχέδια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Κάθε φορά που ταξιδεύω, πίσω στο μαγαζί μένει το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μαζί με τον πατέρα μου».

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: