ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo:Μετάβαση στο e-mobility

Κίνητρα για ηλεκτροκίνητα οχήματα, αντικίνητρα για τα ρυπογόνα. Στη βάση αυτή κινούνται πλέον όλες οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών και η χώρα μας, όπως φάνηκε από το φορολογικό νομοσχέδιο που αναρτήθηκε στη διαύγεια.

Μαζί τους, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία που θέτει χρονικό ορίζοντα τερματισμού των «συμβατικών» αυτοκινήτων και στρέφεται ολοκληρωτικά σε παραγωγές ηλεκτροκίνητων κυρίως οχημάτων, εκτιμώντας ότι αυτό είναι οριστικά το μέλλον της αστικής μετακίνησης.

Αυτή η νέα εποχή, θα παρουσιαστεί με τον πιο ξεκάθαρο και ρεαλιστικό τρόπο στο 1ο Διεθνές Εκθεσιακό Συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo που θα διεξαχθεί στο Helexpo Maroussi στις 14-15/11/19 με τη συμμετοχή των κολοσσών της ηλεκτροκίνησης, όπως  Siemens, ABB, ZF, Voith, MAN, Alstom, Watt & Volt,  ΒΥD, Uteco, Karsan, Yamaha κ.α. οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα νεότερα μοντέλα ηλεκτροκίνητων οχημάτων και συστημάτων φόρτισης.

Την ίδια στιγμή, μηχανολόγοι και ειδικοί στην ανάπτυξη ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων θα αναλύσουν θέματα τεχνολογίας και θα δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τον αυριανό κάτοχο ενός ηλεκτρικού, όπως κόστος αγοράς και συντήρησης, φορτίσεις, διανυόμενη χιλιομετρική απόσταση, κόστος μπαταριών κ.α.

Το διήμερο εκθεσιακό συνέδριο περιλαμβάνει επίσης Τεχνικό Σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε επισκευαστές και τεχνικούς που θέλουν να ειδικευτούν στη νέα πολλά υποσχόμενη ειδικότητα της μηχανοτρονικής (μηχανολογία ηλεκτρικών οχημάτων).

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του υπ. Υποδομών και Μεταφορών, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του ΕΒΕΑ, του ΕΒΕΠ και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών.

Διοργανωτής είναι η Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ.

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo:Μετάβαση στο e-mobility gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: