Ηλεία: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 27χρονο μοτοσικλετιστή

Η λίστα των θυμάτων στους δρόμους της Ηλείας δε φαίνεται να έχει τελειωμό, καθώς ένα νέο παιδί μόλις 27 χρονών έχασε τη ζωή του ξημέρωμα Πρωτομαγιάς σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Επαρχιακή Οδό Κατακόλου – Κορακοχωρίου Ηλείας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Οδηγώντας στο δρόμο από Κατάκολο προς Άγιο Ανδρέα, η μοτοσικλέτα του εξετράπη της πορείας της λίγο πριν από τις δύο το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, με τον άτυχο νεαρό να σέρνεται για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε γνωστό από διερχόμενο από το σημείο οδηγό, που βλέποντας τον άτυχο νεαρό πεσμένο στο έδαφος έσπευσε να καλέσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα και μετέφερε το άψυχο σώμα του νεαρού άνδρα στο Γ.Ν. Πύργου, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το χτύπημα στο κεφάλι του ήταν τόσο σφοδρό που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός φαίνεται να μην φορούσε κράνος, γεγονός που πιθανότατα έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο και σε αντίθετη περίπτωση ίσως να του είχε σώσει τη ζωή.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: