Ηλεία: Οίκος ανοχής έβαζε πελάτες από την πίσω πόρτα εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊό

Αστυνομικός επικοινώνησε με την υπεύθυνη, έκλεισε ραντεβού και επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής.

Οίκο ανοχής στην περιοχή της Αμαλιάδας λειτουργούσαν παράνομα η ιδιοκτήτρια και μια εργαζόμενη, κλείνοντας τα ραντεβού τηλεφωνικά και αφήνοντας τους πελάτες να μπουν από την πίσω πόρτα.

Το συγκεκριμένο είδος επιχειρήσεων δεν επιτρεπόταν να λειτουργεί την περίοδο της εφαρμογής των μέτρων της κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η παράνομη λειτουργία μαθεύτηκε και αστυνομικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπεύθυνη, έκλεισε ραντεβού και επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής.

Εκεί, αφού διαπίστωσε πως η επιχείρηση λειτουργεί κανονικά παραβαίνοντας τα μέτρα, αποκάλυψε την ταυτότητά του και προχώρησε σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, το πρωί της Τρίτης συνελήφθησαν σε περιοχής της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλίδας, δύο γυναίκες και πιο συγκεκριμένα μια ημεδαπή ως υπεύθυνη οίκου ανοχής και  μια αλλοδαπή ιερόδουλη, διότι λειτουργούσαν και εργάζονταν στον οίκο ανοχής κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για την λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών.

Διαβάστε ακόμη:Κάμερες ασφαλείας εστιατορίου κατέγραψαν τη στιγμή που ο μάγειρας έφτυσε μέσα στο φαγητό (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: