Ηλεία: Μια φωτογραφία άλλαξε τη ζωή ενός κουταβιού

Σε ένα μήνα περίπου, η Σόνια, ένα υπέροχο κουτάβι, αναχωρεί από τα Λεχαινά για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς για την Αμερική, προκειμένου να συναντήσει την παντοτινή της οικογένεια.

Το σκυλάκι είναι μόλις τεσσάρων μηνών και η κ. Παναγιώτα Τσάγκου το έχει στο κτηνιατρείο της στα Λεχαινά. Πριν τα Χριστούγεννα η κ. Τσάγκου βρήκε στο Νιοχώρι, ένα μικρό κουταβάκι σε άθλια κατάσταση.

Το περιέθαλψε, το εμβολίασε, το «τσιπάρισε» και μετά από λίγες μέρες έβαλε μια φωτογραφία του στο Fb. Αυτή η φωτογραφία ήταν η αρχή της πρωτόγνωρης και ευχάριστης περιπέτειας που θα ζήσει η Σόνια, η πανέμορφη σκυλίτσα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα “like” έπεσαν βροχή! Μεταξύ αυτών ήταν και ένα μήνυμα που ξεχώριζε. Μια οικογένεια από το Βερμόντ των ΗΠΑ ενδιαφέρθηκε για το κουταβάκι και εξέφρασε την επιθυμία να το υιοθετήσει και να το πάρει μαζί στην Αμερική!

Έτσι, όπως είπε η κ. Τσάγκου, θα έρθει στην Αθήνα από το Βερμόντ η μητέρα της οικογένειας, θα παραλάβει την Σόνια από την αγκαλιά της κτηνιάτρου και θα επιστρέψουν στην Αμερική.

Στο διάστημα αυτό η κ. Τσάγκου θα ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα της Σόνιας για να κάνει το ταξίδι της ζωής της.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: