Ηγουμενίτσα: Ζόρικοι Αμερικανοί άδειασαν δωμάτιο ξενοδοχείου… και πήγαν να συνεχίσουν σε άλλο

Οι δράστες εντοπίστηκαν σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής, όπου είχαν καταλύσει — Στα 400 ευρώ η αξία των προϊόντων που είχαν αποσπάσει

Την… προίκα τους με είδη που έκλεψαν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στην Ηγουμενίτσα ήθελαν να κάνουν δυο Αμερικανοί και μάλιστα είχαν σκοπό να συνεχίσουν τη λεηλασία σε δεύτερο ξενοδοχείο! Όταν εντοπίστηκαν, ο άνδρας δεν δίστασε να αντισταθεί στους αστυνομικούς τραυματίζοντάς τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δέχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης την καταγγελία του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την οποία όταν αποχώρησε το ζευγάρι από τις Η.Π.Α. έκλεψε διάφορα είδη αξίας 400 ευρώ από το δωμάτιο όπου διέμεναν. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι δράστες εντοπίστηκαν το ίδιο βράδυ σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής, όπου είχαν καταλύσει.

Μόλις είδαν τους αστυνομικούς, προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή χωρίς να τα καταφέρουν. Όμως, ο άνδρας προέβαλε σθεναρή αντίσταση τραυματίζοντάς τους ελαφρά, πριν ακινητοποιηθεί με χειροπέδες. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για κλοπή από κοινού και βία κατά υπαλλήλων, ενώ από τα κλοπιμαία βρέθηκε ένα μέρος που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθούν τα υπόλοιπα.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: