Ιερώνυμος: Τρόϊκα, Σόιμπλε και ΔΝΤ είναι τα «βάτα» του Τσίπρα

Κατά την προσέλευση του στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου, ο υπουργός Άμυνας σχολίασε πως «το σώθηκε» για να απαντήσει ο «και εμείς αυτό θέλουμε»

Η Τρόϊκα, ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ είναι τα «βάτα» που δεν αφήνουν τον πρωθυπουργό να ολοκληρώσει το του, είπε πριν από λίγο ο Αρχιεπίσκοπος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Κατά την προσέλευση του στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου ο υπουργός σχολίασε πως «Το πλοίο σώθηκε» για να απαντήσει ο Αρχιεπίσκοπος πως και εμείς αυτό θέλουμε.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση με τον κ. Καμμένο και τόνισε: «Ενημερώθηκα για καίρια ζητήματα που αφορούν στα εθνικά θέματα , στις σχέσεις Εκκλησίας και Ενόπλων Δυνάμεων και ανταλλάξαμε με τον κ. Υπουργό ευχές για Καλό Πάσχα , δημιουργικό και ειρηνικό».

Όταν μάλιστα δημοσιογράφος επισήμανε πως σε πρόσφατη συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Αρχιεπίσκοπος είχε αναφέρει ότι ο κ. έπεσε στα βάτα ζητώντας διευκρίνηση για το είναι βάτα ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε: «Τα βάτα είναι τα άγρια φυτά που όταν κάποιος μπλέξει σε αυτά δεν μπορεί να ξεμπλέξει . Είπα ότι αγαπάω, σέβομαι και έχω καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό και ως προς παιδί το πονάω, τον λυπάμαι, διότι θέλει, αγωνίζεται, προσπαθεί. Αναγκάζομαι να πω για μην δημιουργηθούν παρεξηγήσει ότι για μένα βάτα είναι η τρόικα, ο Σόιμπλε, το ΔΝΤ και όλοι εκείνοι ι οι οποίοι δεν τον βοηθούν να ξεπεράσει τα προβλήματα του».

Τον υπουργό συνόδευσε στον Αρχιεπίσκοπο ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ενώ στην συζήτηση παρευρίσκεται και ο Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

O κ. Καμμένος σε δηλώσεις τόνισε: «Επισκέφθηκα τον Αρχιεπίσκοπο προκειμένου να του ζητήσω την ευλογία του και να του ευχηθώ Καλή . Ανταλλάξαμε ευχές για το Πάσχα ενώ τον ενημέρωσα για τις εξελίξεις που έχουμε στα εθνικά μας θέματα και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων». Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αντιδράσεις κάποιων για την άφιξη του Αγίου Φωτός με τιμές Αρχηγού Κράτους ο κ. Καμμένος επισήμανε «πως δεν υπάρχει αντιπαράθεση για το Αγιο Φως».

«Στην Ελλάδα είπε» το είναι ξεκάθαρο για το ποια είναι η επικρατούσα θρησκεία και το Αγιο Φως θα έρχεται πάντα με τομές Αρχηγού Κράτους., όπως οφείλουμε να το φέρνουμε και να αποτελεί ευλογία για όλη την Ελλάδα και για εκείνους που πιστεύουν και για εκείνους που δεν πιστεύουν”.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: