Ιεράπετρα: Στις 3 Μαρτίου η δίκη του κατηγορούμενου δασκάλου για ασέλγεια σε μαθητές

Για τις 3 Μαρτίου διακόπηκε η δίκη για την υπόθεση του 53χρονου δασκάλου από την Ιεράπετρα ο οποίος κατηγορείται πως ασέλγησε σε 14 μαθητές και μαθήτριες.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με διακοπή μιας ώρας, αφού ο διορισμένος συνήγορος υπεράσπισης του 53χρονου, παραιτήθηκε λόγω διάστασης απόψεων με τον κατηγορούμενο σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή.

Έτσι, η έδρα όρισε νέο δικηγόρο στον 53χρονο δάσκαλο και ο ίδιος ζήτησε διακοπή της δίκης για να εξετάσει τη δικογραφία.

Με τη σειρά της, η πολιτική αγωγή ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών για να προστατευθούν τα ανήλικα παιδιά σε βάρος των οποίων φέρεται να έχει ασελγήσει ο κατηγορούμενος, καθώς κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα ακουστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στη δράση του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 53χρονος δάσκαλος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών και για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Ο εκπαιδευτικός που δίδασκε σε σχολείο της Ιεράπετρας φέρεται να έχει ασελγήσει σε 14 μαθητές και μαθήτριες τόσο εντός του σχολικού χώρου όσο και κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων που έκανε στα μικρά παιδιά.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων δύο 8χρονων διδύμων που υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει όταν η κορούλα τους άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Οι δύο γονείς έβαλαν κάμερες στο σπίτι και κατέγραψαν τις πράξεις του δασκάλου σε βάρος του κοριτσιού, ενώ ο 53χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει και στο 8χρονο αγοράκι της οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις παράνομες πράξεις που έχουν βιντεοσκοπηθεί αλλά δεν αναγνώρισε εκτός των βιντεοσκοπημένων παράνομων πράξεων, κάποια άλλη.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: