Ιεράπετρα: Καμπίνα ασανσέρ έπεσε στο κενό, την ώρα που το χρησιμοποιούσε 80χρονος!

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας ηλικιωμένος που έκανε διακοπές σε ένα φιλικό σπίτι στις Αμμουδάρες Ιεράπετρας, όταν θέλησε να κατεβεί από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο με το εξωτερικό ασανσέρ, αλλά το συρματόσχοινο που κρατούσε την καμπίνα κόπηκε και έπεσε στο κενό!

Το ατύχημα συνέβη αργά το μεσημέρι της Παρασκευής και ο άτυχος 80χρονος έπεσε μαζί με την καμπίνα του ανελκυστήρα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στην ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ εξετάστηκε και για το ενδεχόμενο να είχε εσωτερική αιμορραγία με αρνητικά αποτελέσματα.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέρρευσε η καμπίνα του εξωτερικού ανελκυστήρα, διενεργεί προανάκριση το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας, οι άνδρες του οποίου κάλεσαν για κατάθεση τον κατασκευαστή και τους ιδιοκτήτες του κτιρίου, ώστε να εξακριβωθεί αν υπήρχε ελάττωμα στον μηχανισμό και αν οι συντηρήσεις γίνονταν κανονικά.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: