Ιδού κάποιοι τρόποι για να φορέσεις το αμάνικο πουκάμισο σου!!!

Και όμως το αμάνικο πουκάμισο δεν είναι μόνο ένα βολικό κομμάτι που ταιριάζει σχεδόν με όλα από παντελόνι μέχρι φούστα αλλά και φόρεμα. Είναι και ένα πολύ ιδιαίτερο ρούχο που δεν θα θέλεις να βγάλεις απο επάνω σου!

Η Μάντυ Σωτηρίου, μπλόγκερ του DoNotBuyJustCry σου εξηγεί όλα όσα θέλεις να ξέρεις για να εντυπωσιάσεις με το αμάνικο πουκάμισο σου φέτος:

Γενικά:

  • Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν και πλατφόρμα. και ένα statement κολιέ
  • Το μάξι φόρεμα σου αρκεί να του κοτσάρεις από πάνω το αμάνικο με ένα κόμπο στη μέση, ή από μέσα κανονικά. Και η πλατφόρμα… πλατφόρμα!
  • Εδώ το αμάνικο θα φορεθεί ανοιχτό πάνω από το crop top σου και θα συνδυαστεί με ψηλόμεσο σορτσάκι με γυαλιστερή εσπαντρίγια για καλοκαιρινό βραδινοχαλαρό outfit. Πάει και η πλατφόρμα άμα θες.

Ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες που ακόμα πηγαίνεις στο γραφείο και δεν ξέρει πώς να ντυθείς, το αμάνικο πουκάμισο ειδικά στην λευκή εκδοχή του είναι ένα κομμάτι που θα φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους!

 

Το λευκό αμάνικο πουκάμισο οσυ συνδυάζεται τέλεια με την πλισέ σου φούστα για ένα πρωινό ή απογευματινό λουκ που δεν θα περάσει απαρατήρητο!

 

Το street chic λουκ δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις ούτε φυσικά πρόκειται να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία αρκέι φυσικά να έχεις το λευκό σου αμάνικο πουκάμισο και το τζιν σου σε πρώτο πλάνο. Η statement τσάντα και η κοτσίδα στο ένα πλάι σίγουρα ολοκληρώνουν τέλεια το λουκ.

 

Δέσε το λευκό αμάνικο πουκάμισο σου σε φιόγκο και συνδύασέ το με την μάξι φούστα σου σε στενή γραμμή που «αγκαλιάζει» το σώμα! Θα το λατρέψεις!

 

Τόλμησε να φορέσεις από μέσα το αμάνικο πουκάμισο σου και από επάνω το φόρεμα σου και έχεις χωρίς καθόλου κόπο το πιο σικάτο λουκ της σεζόν!

 

Φυσικά και το αμάνικο πουκαμισάκι σου ταιριάζει με το κοντό τζιν σορτσάκι σου! Ένα ς εύκολος τρόπος για να πετύχεις μοναδικό street style λουκ

 

womenonly.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: