Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου Tesla το ανατίναξε με 30 κιλά δυναμίτη – Είχε βάλει μέσα ένα ομοίωμα του Έλον Μασκ!

Τι οδήγησε στο… ξέσπασμα του Φινλανδού ιδιοκτήτη

Δυσαρεστημένος ιδιοκτήτης Tesla στη Φινλανδία ανατίναξε το αυτοκίνητό του με δυναμίτη 30 κιλών όταν απηύδησε με το τεράστιο κόστος συντήρησής του. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o Τuomas Katainen αγόρασε το 2013 ένα Tesla Model S.

Τα πρώτα οκτώ χρόνια αισθανόταν περήφανος που το οδηγούσε. Μετά όμως, έβαζε συχνά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει ανταλλακτικά, το κόστος των οποίων ήταν τσουχτερό, όπως λέει.


Αρχικά εμφανίστηκαν προβλήματα στο λογισμικό του ηλεκτρικού οχήματος που επηρέασαν τον πίνακα οργάνων.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στο σύστημα του «Αυτόματου Πιλότου» . Κι όταν αναγκάστηκε να ζητήσει ρυμουλκό για να το μεταφέρει στο κοντινό κέντρο σέρβις της Tesla, αποφάσισε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για το υπέρογκο κόστος των ανταλλακτικών του κάνοντάς το παρανάλωμα του πυρός.

Αφού το αυτοκίνητο είχε μείνει για σέρβις, ένα μήνα αργότερα λαμβάνει μία κλήση από τον μηχανικό της εταιρείας που τον ενημέρωσε ότι η μπαταρία πρέπει να αντικατασταθεί καθώς το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί. Το κόστος αυτής άγγιζε τα 20.000 ευρώ.

Οργισμένος ο Φιλανδός, αποφάσισε να ανατινάξει το Tesla χρησιμοποιώντας δυναμίτη 30 κιλών. Πριν το ανατινάξει, ο ιδιοκτήτης έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο ένα ομοίωμα του CEO της Tesla, Έλον Μασκ.

Ο Φιλανδός οδηγός του, όπως και κάποιοι γνωστοί του, έβλεπαν το αυτοκίνητο να φλέγεται σ’ ένα παλιό λατομείο του χωριού Jaala, στη νότια Φινλανδία, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε στο YouTube.

«Από την έκρηξη δεν έμεινε τίποτα», όπως είπε. Δεν δίστασε όμως να εκφράσει τη χαρά του που έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που ανατίναξε ένα Tesla.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: