Η Ζέτα Μακρυπούλια με το απόλυτο boho trend του 2022

Η Ζέτα Μακρυπούλια με το απόλυτο boho trend του 2022

Η παρουσιάστρια έδωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο μαύρο προσθέτοντας ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

Το στυλ θέλει έμπνευση. Θέλει να έχεις πηγές γύρω σου για να μπορείς να υιοθετήσεις τάσεις, συνδυασμούς και νέους πειραματισμούς στην καθημερινότητά σου. Και, με την άνοδο του Instagram, είναι πολύ εύκολο να βρεις influencers που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Η Ζέτα Μακρυπούλια, για παράδειγμα, είναι ένα κορίτσι στυλάτο, κομψό, εκείνη στης οποίας τα outfits θα στραφείς για να είσαι καλοντυμένη από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό. Αυτό έκανε και στην πρόσφατη εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» φορώντας ένα total black outfit που δημιούργησε με την πολύτιμη βοήθεια του στυλίστα της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου.

Το total black outfit της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Μακρυπούλια φόρεσε ένα αμάνικο φόρεμα με φαρδιά ζώνη στη μέση και έντονα κρόσσια στο τελείωμα, ακουμπώντας διακριτικά τα combat boots, με τα οποία το ταίριαξε. Το σχέδιο ανήκει στο brand «Kendall+Kylie» και αποτελεί μία πολύ μοντέρνα και ροκ επιλογή για την παρουσιάστρια. Η, δε, ζώνη στη μέση τη βοήθησε να αναδείξει περισσότερο τις αναλογίες της.

Τα κρόσσια είναι τάση!

Τα κρόσσια είναι το απόλυτο trend του 2022 και, μάλιστα, χωρίς ενδοιασμό στην ορατότητά τους σε ένα look. Το στοιχείο που έχει επανέλθει δυναμικά από τα 1970s βρίσκεται όλο και πιο συχνά στα looks των πιο διάσημων κοριτσιών που μεταφέρουν την boho διάθεση στη σύγχρονη πραγματικότητα αλλά, αυτήν τη φορά, με έναν πιο σοφιστικέ χαρακτήρα. Μπορεί να είναι σε ένα λευκό top, σε μία φούστα, στο τελείωμα ενός φορέματος, ακόμα και σε ένα δερμάτινο jacket, δίνοντας ενδιαφέρον ακόμα και στην πιο καθημερινή εμφάνιση.

Η διάσημη fashion Instagrammer Leonie Hanne λατρεύει τα κρόσσια, γι” αυτό και για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης επέλεξε μία δημιουργία από Hervé Léger, στην οποία η τάση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες εμφανίσεις των διάσημων κοριτσιών από τα τέλη του 2021 μέχρι και σήμερα που περιλαμβάνουν κρόσσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aν θες στα 53 να ντύνεσαι σαν την Jennifer Aniston πρέπει να ξέρεις 7 fashion tips

Εκθαμβωτική η Blake Lively με κοστούμι στο χρώμα της χρονιάς

Το αγαπημένο αξεσουάρ της Σίσσυς Χρηστίδου έχει κάτι από 80s

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: