Η Zendaya σχεδιάζει για τον Tommy Hilfiger. Η μόδα των ’70s στα καλύτερά της

Δες ακόμη:

Σαν ένας ευρηματικότατος σχεδιαστής και πολύ έξυπνος επιχειρηματίας, ο Hilfiger έπρεπε να βρει τον κατάλληλο τρόπο για να κάνει ένα δυναμικό comeback. Βασίστηκε, λοιπόν, στη νεολαία για να κάνει την επιστροφή του αισθητή, αποδεικνύοντας ότι μπορεί και είναι όντως επίκαιρος. Κάνοντας συνεργασίες με φρέσκα πρόσωπα (βλ. Gigi Hadid) της επικαιρότητας και εναποθέτοντας το «μέλλον» των συλλογών του σε αυτά και τη φρέσκια αισθητική τους, κατάφερε να αναμείξει με φανταστικό τρόπο τη δική του, τόσο χαρακτηριστική και αγαπημένη, Americana, preppy αισθητική με το όραμα του ανθρώπου που συνεργαζόταν. Το αποτέλεσμα; Φρέσκο, δημιουργικό, ενδιαφέρον κάτι που σήμανε τελικά τη δυναμική επιστροφή του στον χώρο της μόδας.

Αφού, λοιπόν, συνεργάστηκε με τη Gigi Hadid για τέσσερις πολύ επιτυχημένες συλλογές, ο Αμερικανός σχεδιαστής αποφάσισε να επεκτείνει τους ορίζοντές του με ένα νέο, και όπως είπαμε, φρέσκο πρόσωπο της επικαιρότητας: την καταπληκτική Zendaya.

Δες ακόμη:

Το brand αφού κήρυξε πέρσι τη νεαρή ηθοποιό και style icon ως την παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών του και μετά από μια άκρως επιτυχημένη συλλογή ρούχων για την Άνοιξη 2019, οι δυο τους ξανασυνεργάζονται για μια πολλά υποσχόμενη φθινοπωρινή κολεξιόν.

Όπως και στην πρώτη συλλογή, όπου Zendaya και Tommy Hilfiger ενέδωσαν στην αιώνια γοητεία της μόδας του ’70, έτσι και για το Φθινόπωρο 2019 οι δυο καλλιτέχνες δοξάζουν τη δεκαετία αυτή για άλλη μια φορά.

Η συλλογή

Η δεύτερη συλλογή TommyXZendaya είναι ένας εορτασμός στις εμβληματικές σιλουέτες των 70’s σε συνδυασμό με την κλασική American cool κληρονομιά του Tommy Hilfiger. Η μονοχρωματική παλέτα μπλέκει το έντονο μπορντό και τα metallics, ενώ η μίξη των prints με το πουά δίνουν ένα απρόσμενο twist στις σιλουέτες και στο scarf dressing.

 

Κρεμ δερμάτινα, faux γούνες και πλούσια βελούδα με ασημένιες μεταλλικές λεπτομέρειες δίνουν μία πολυτελή πινελιά. Η sartorial ραπτική και τα houndstooth καρό αναβαθμίζουν την κλασική καμπαρντίνα, τα narrow-waist σακάκια και τις παντελόνες.

 

Τα γραφικά με τους αστερισμούς, τα snow leopard-look και snake-look prints δίνουν μία παιχνιδιάρικη διάσταση στις maxi φούστες και στα κρουαζέ φορέματα.

 

Από ρούχα και αξεσουάρ έως μαγιό και εσώρουχα, η συλλογή TommyXZendaya για το φθινόπωρο είναι δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, επαναπροσδιορίζοντας τα στιλ που καθορίζουν την εποχή με μία τολμηρή οπτική.

 

Η συλλογή TommyXZendaya για το Φθινόπωρο 2019 θα κάνει πρεμιέρα στα πλαίσιατης Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και θα είναι διαθέσιμη την ίδια μέσα με βάση τη “see now, buy now” πολιτική.

Επίσης, θα μπορείς να βρεις τη συλλογή στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 7 Οκτωβρίου.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: