Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το trend που πρέπει να υιοθετήσεις την άνοιξη

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το trend που πρέπει να υιοθετήσεις την άνοιξη

Ό,τι και να φορέσει αυτό το κορίτσι δείχνει υπέροχο πάνω της. Από φόρμες και αθλητικά μέχρι cocktail dresses, η Χριστίνα Μπόμπα ξέρει να υποστηρίζει το κάθε outfit ανάλογα με την περίσταση. Και το λέμε αυτό, γιατί την είδαμε σε χθεσινοβραδινή επίσημη εμφάνιση και πραγματικά τρίβαμε τα μάτια μας.

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το απόλυτο trend της άνοιξης που δεν είναι άλλο από το color blocking, συνδυάζοντας παστέλ χρώματα και δημιουργώντας ένα ultra chic σύνολο. Η μελαχρινή παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει παστέλ μοβ φόρεμα του Οίκου Sportmax, καπαρντίνα σε παστέλ πράσινο χρώμα και clutch bag του Οίκου Max Mara, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με nude πέδιλα Gianvito Rossi.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το cocktail φόρεμα κολάκευε ιδιαίτερα τη Χριστίνα Μπόμπα, ενώ τα ολόισια μαλλιά της και το διακριτικό μακιγιάζ ήρθαν και… έδεσαν με το εντυπωσιακό look της. Αν κι εσύ θέλεις να υιοθετήσεις το color blocking trend, αλλά διστάζεις, τόλμησε να συνδυάσεις παστέλ χρώματα, όπως η Χριστίνα Μπόμπα, πριν δοκιμάσεις χρώματα με έντονες αντιθέσεις.

Διάβασε ακόμα: Η Hailey Baldwin φόρεσε το πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: