Η χαρά και η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβεται σε ένα μπλε κουτάκι Swarovski!

Οι γιορτές είναι συνδεδεμένες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στιγμές ζεστασιάς και θαλπωρής με τους ανθρώπους της ζωής μας, που θα μας συνοδεύουν για πάντα. Γέλια, αγκαλιές, χαμόγελα και δώρα με τα οποία εκφράζουμε τα πιο δυνατά μας συναισθήματα σε σπάνιους ανθρώπους. Για αυτό και αξίζει να προσέχουμε ιδιαίτερα τα δώρα που θα χαρίσουμε φέτος στις φίλες, τις συναδέλφους και όλες τις γυναίκες της ζωής μας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι, κάθε μία έχει μία μοναδική προσωπικότητα, ιδιαίτερο χαρακτήρα και το δικό της προσωπικό στυλ. Είναι όλες ξεχωριστές, και αυτό ακριβώς πρέπει να λάβουμε υπόψη πριν επιλέξουμε οποιοδήποτε δώρο!

«Αγκάλιασε» τη διαφορετικότητα κάθε γυναίκας με τον πιο λαμπερό τρόπο, όπως ακριβώς η Karlie Kloss και η Naomi Campbell, που συνεργάζονται για τη νέα εντυπωσιακή καμπάνια της Swarovski, αναδεικνύοντας την ομορφιά της σύγχρονης γυναίκας ανά τον κόσμο, προτρέποντάς τη να λάμψει, μέσα από τη δική της μοναδική προσωπικότητα!

Η χαρά και η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβεται σε ένα μπλε κουτάκι Swarovski!

Χάρισε ένα πολυτελές δώρο που θα την ενθουσιάσει, λαμβάνοντας υπόψη το στυλ της, τον τύπο και την ηλικία της. Βοήθησέ τη να λάμψει με ένα όμορφο κόσμημα από τις ανανεωμένες συλλογές της Swarovski, που θα κάνουν πιο φωτεινό το χαμόγελό της. Με το μότο #brillianceforall έρχονται να προσφέρουν αναρίθμητες επιλογές για όλες, φέρνοντας δώρα που περικλείουν τη μαγεία των γιορτών σε μικρά πολυτελή κουτάκια και μας ταξιδεύουν σε πιο όμορφους και λαμπερούς κόσμους. Μαζί μας στο πιο συναρπαστικό ταξίδι βρίσκεται η πρέσβειρα της επωνυμίας, Karlie Kloss!

Ο κόσμος της Karlie μεταμορφώνεται σε μια κρυστάλλινη χώρα των θαυμάτων

Ως οικοδέσποινα που καλωσορίζει στο σπίτι της, τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του κόσμου της μόδας! Έτσι, η Naomi Campbell, η Chiara Ferragni, η Jourdan Dunn, η Fei Fei Sun, η Ruby Rose, ο Boy George, ο Bryanboy, η Daya, ο Anthony Mackie και η Maggie Jiang, μας μεταφέρουν τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από ένα μοναδικό πάρτι. Χορεύουν, τραγουδούν και διασκεδάζουν πραγματικά, φορώντας ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια για τα Χριστούγεννα, όπως η must συλλογή Swarovski Remix Collection, η διαχρονικά κομψή σειρά Sparkling Dance, τα εντυπωσιακά τσόκερ και κολιέ Fit και η θηλυκή συλλογή Angelic. Οι παρουσίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές και κάθε μία ξεχωρίζει με το δικό της προσωπικό στυλ, με τα πιο πολυτελή κοσμήματα και αξεσουάρ.

Η χαρά και η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβεται σε ένα μπλε κουτάκι Swarovski!

«Το νόημα των γιορτών είναι να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά και να βρούμε τρόπους να τιμήσουμε τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς. Αυτό είναι και το βασικό μήνυμα της καμπάνιας. Σε αυτό το πνεύμα, τα γυρίσματα με τόσους ταλαντούχους και πολύ αγαπημένους μου καλλιτέχνες ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Μια σειρά από μοναδικές συναντήσεις με τη Jourdan Dunn, τη Fei Fei Sun, τη Ruby Rose και, φυσικά, τη Naomi Campbell, μέντορα και φίλη μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που πήρα μέρος σε αυτή την εκστρατεία» σχολιάζει η Kloss, το κεντρικό πρόσωπο της εκστρατείας.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ως μαύρη γυναίκα να υποστηρίζω μια εκστρατεία που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα. Δείχνει ότι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή την καταγωγή κάθε ανθρώπου, μπορούμε να γίνουμε όλοι μια παρέα και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα!» δήλωσε σχετικά με το μήνυμα της εκστρατείας η Jourdan Dunn, ενώ η Fei Fei Sun πρόσθεσε: «Η διαφορετικότητα είναι πολύ σημαντική για εμένα και την υποστηρίζω 100%. Ήταν μεγάλη μου τιμή να γίνω το πρώτο μοντέλο από την Κίνα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue – η οικογένειά μου ένιωσε τόσο περήφανη!».

Η χαρά και η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβεται σε ένα μπλε κουτάκι Swarovski!

Εμπνεύσου από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της μόδας και χάρισε τα πολυπόθητα κοσμήματα και αξεσουάρ, εκφράζοντας την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό σου. Κάνε ξεχωριστά δώρα σε ξεχωριστούς ανθρώπους. Μην ξεχνάς, ότι η χαρά του να δίνεις είναι το μεγαλύτερο δώρο, που θα σε γεμίσει με δυνατά συναισθήματα. Τα λαμπερά χαμόγελα των αγαπημένων μας θα φέρουν τη χαρά και τη μαγεία των γιορτών!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: