Η Wonder Woman φοράει ένα από τα πιο εικονικά κοσμήματα στη νέα της ταινία

Πρόκειται για ένα βραχιόλι που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας.

Δεν είναι πολλές οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν πλέον λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, ωστόσο, πριν την όλη κατάσταση, είχαν ήδη προγραμματιστεί μερικές από τις πιο διάσημες και πολυαναμενόμενες παραγωγές. Καθυστερήσεις υπάρχουν εκ των πραγμάτων, βέβαια η κάθε εταιρεία παραγωγής σιγά-σιγά βρίσκει τρόπους ώστε να γίνεται το λανσάρισμα και το κοινό να καταφέρνει κάποια στιγμή να παρακολουθεί την κινηματογραφική παραγωγή που περιμένει.

Η ταινία Wonder Woman 1984 πρόκειται να φιλοξενήσει την Gal Gadot σε νέες περιπέτειες ανήμερα τα Χριστούγεννα και η ηθοποιός, από τα όσα πλάνα έχουμε δει μέχρι στιγμής, δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Υπάρχει, όμως, μία σκηνή στην οποία η Diana Prince φοράει ένα πολύ ιδιαίτερο, κλασικό βραχιόλι που σχεδιάστηκε πριν από περίπου 50 χρόνια από την Tiffany & Co.

Η Wonder Woman φοράει ένα από τα πιο εικονικά κοσμήματα στη νέα της ταινία

Το πλάνο είναι φανερά εντυπωσιακό και το συγκεκριμένο κόσμημα πωλείται στα καταστήματα της εταιρείας για 16.000 δολάρια. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο golden cuff, ειδικά, αποτελεί την επιτομή της κομψότητας. Φυσικά, δεν είναι η πιο καθημερινή επιλογή. Μιλάμε για ένα κόσμημα άξιο εμφανίσεων red carpet που δημιουργεί ένα αποτέλεσμα Οσκαρικών προδιαγραφών, απλά, στην προκειμένη περίπτωση, στα πλαίσια μίας κινηματογραφικής παραγωγής.

«Το Elsa Peretti Bone Cuff είναι ακόμη, μέχρι αυτήν τη μέρα, το πιο εντυπωσιακό κόσμημα που έχω δει. Έμαθα πρώτα για αυτό το έργο ομορφιάς όταν έλαβα ένα ως δώρο από τη μαμά ενός πρώην. Το λάτρεψα κατευθείαν και ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, όταν είδα μία editorial φωτογραφία κάποιας να φοράει το long Bone Cuff online, δε συνειδητοποίησα ότι είχαν συσχέτιση και έψαχνα μανιωδώς να βρω τι ήταν. Μόλις έμαθα ότι ήταν το extended cuff της Peretti, σφράγισε τη συλλογή ως ένα αριστούργημα καλλωπισμού», είπε η σκηνοθέτης της ταινίας, Patty Jenkins.

 Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στις μάσκες προστασίας για το 2021

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: