I Want to Break Free: Ένα τραγούδι των Queen & μια συλλογή μαγιό μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση

Τα ΜaaBoo Swimwear παρουσιάζουν τη νέα του καλοκαιρινή συλλογή με ολόσωμα και bikinis και τον πιο επίκαιρο τίτλο για την post-Covid περίοδο: «Break Free»!

Με αίτημα να κερδίσουμε πίσω τη ζωή, τη χαρά και την αισιόδοξη διάθεση μας, οι MAA BOO Swimwear υποδέχονται το Καλοκαίρι 2021 με μια συλλογή γεμάτη ανατροπές και uplifting χρώματα και δίνουν ένα τίτλο που παραπέμπει περισσότερο στο εμβληματικό τραγούδι των Queen και σε σύνθημα και λιγότερο σε fashion statement: Break Free. Οι δημιουργοί του brand, Άννα Τζελέπη και Ιλόη Χατζησπυρίδη, συνέθεσαν και φέτος μια συλλογή μαγιό ελεύθερη, ταξιδιάρικη και πολύχρωμη, μια κολεξιόν αντίδοτο στη δυσθυμία της εποχής, μια κολεξιόν που πρεσβεύει τη «χαρά της ζωής» και μας συνεπαίρνει σε νέες καλοκαιρινές περιπέτειες.
I Want to Break Free: Ένα τραγούδι των Queen & μια συλλογή μαγιό μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση
Παραμένοντας πιστές στο DNA του brand, οι designers εμπλουτίζουν τη νέα συλλογή για το Καλοκαίρι 2021 με τα χαρακτηριστικά ευφάνταστα prints τους, πολλά από τα οποία σχεδιάζονται αποκλειστικά για το brand MAA BOO Swimwear. Εμπριμέ σχέδια με fun διάθεση, όπως το κοριτσίστικο Cheetara και το pop Holly Lobster. Exotic prints με ήσυχους ή εκτυφλωτικούς χρωματικούς συνδυασμούς που μας ταξιδεύουν σε παραδεισένιους προορισμούς όπως το Waterdrop, το La Cubana, το Midsummer αλλά και το signature Magic Van με τα naïve χαβανέζικα σκίτσα. Για τις λάτρεις του κλασικού στυλ ωστόσο, τα Maa Boo Swimwear παρουσιάζουν τα ανατρεπτικά snakeskin prints Sneaky Baby και Glam Rock, το oriental ύφους Princess αλλά και το σκανδιναβικό Dots.
I Want to Break Free: Ένα τραγούδι των Queen & μια συλλογή μαγιό μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση
Μετά από μια σεζόν που επικράτησε το comfy chic και το αthleisure στυλ, οι MAA BOO ανταποκρίνονται στο αίτημά μας για περισσότερη πολυτέλεια ενισχύοντας τη συλλογή με deluxe υφές όπως το ολόχρυσο μαγιό Bling Bling, τα ιριδίζοντα Spice Girls και Champagne, αλλά και τη vinyl υφή Highway 385. Νέα προσθήκη στη συλλογή είναι επίσης τα jacquard υφάσματα με εκτυφλωτικούς neon χρωματισμούς όπως το πορτοκαλί Cayenne αλλά και το πράσινο-μαύρο Neon Valley με σήμα κατατεθέν τα διακοσμητικά φερμουάρ. Τα αγαπημένα surfsuitsτων MAA BOO Swimwear παραμένουν και φέτος ένα από τα signature σχέδια της κολεξιόν και εμπλουτίζονται με νέα prints για να φορεθούν τόσο στα θαλάσσια activities όσο και ως bodysuits για ένα uber cool καλοκαιρινό outfit. Εξίσου δυνατό σημείο της φετινής συλλογής αποτελούν τα νέα, πιο ιδιαίτερα πατρόν με τολμηρά cut-outs, με στρατηγικά τοποθετημένα διακοσμητικά φερμουάρ (προκαλώντας τη φαντασία), με βαθιά ανοίγματα στο ντεκολτέ και στην πλάτη ή με διακοσμητικά details που κερδίζουν τις εντυπώσεις.
I Want to Break Free: Ένα τραγούδι των Queen & μια συλλογή μαγιό μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση
Η νέα συλλογή MAA BOO Swimwear για το Καλοκαίρι 2021 απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες -ανεξαρτήτως σωματότυπου, ηλικίας ή προσωπικού στυλ-, δίνει έμφαση στην εφαρμογή και την ποιότητα και πηγαίνει την έννοια του «καλού ντυσίματος» ένα βήμα παραπέρα, μεταμορφώνοντας την παραλία στο απόλυτο σκηνικό της ζωής μας για αυτή τη σεζόν. Μιας «ζωής» που θέλουμε σίγουρα να τη ζήσουμε «ελεύθερες»!
 Οδηγός Αγοράς: 10 Τ-Shirts που θα κάνουν πιο στυλάτες τις εμφανίσεις σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: