Η Vivienne Westwood βρήκε έναν δικό της τρόπο για να παρουσιάσει την φθινοπωρινή συλλογή της

Το πρόσφατο video που κυκλοφόρησε η Vivienne Westwood παρουσιάζει την συλλογή της για το φθινόπωρο του 2018 και μαζί με τα νέα trends, περνάει το μήνυμα «Don’t get killed» και με αυτό τον τρόπο σε προσκαλεί να λάβεις τα μέτρα σου και να σταθείς ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Με ένα εντυπωσιακό video παρουσίασε μάλλινα ρούχα, ένα ύφασμα που είναι φιλικό προς το περιβάλλον, Harris Tweed παντελόνια, militaire παλτο και πολλά ακόμα ξεχωριστά ρούχα που την χαρακτηρίζουν και την ξεχωρίζουν κάθε σεζόν. Την διαφορετική αυτή παρουσίαση, η Vivienne Westwood έκανε με μοντέλα διαφορετικά από εκείνα που βλέπεις να περπατούν στις πασαρέλες και σίγουρα χωρίς το προσεκτικό μακιγιάζ και χτένισμα που τα συνοδεύει συνήθως.

Όλο το video ουσιαστικά είναι μία πρόσκληση για να δώσει ο καθένας τη δική του μάχη υπέρ της αλλαγής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ένα μοντέλο “«αν ήταν να πάω στον πόλεμο, τότε σίγουρα θα ήθελα να είναι με τη Vivienne».

 

Η Vivienne Westwood για ακόμα μία φορά βρίσκει τον τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα, να διαφοροποιηθεί όχι μόνο αισθητικά, χωρίς να χάσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της και να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με τις δικές της ανησυχίες. Η προσωπική της μάχη μπορεί να γίνει υπόθεση όλων και η μόδα μπορεί να γίνει το μέσο.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/viviennewestwood

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: