Η viral ανακοίνωση στο μετρό του Λονδίνου που θα ήταν χρήσιμη και για τον ΟΑΣΘ (φωτό)

Mια (τόσο αληθινή αλλά)

αμφιβόλου προελεύσεως ανακοίνωση κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Πρόκειται για μια φωτογραφία με υποτιθέμενη ανακοίνωση του Δημάρχου Λονδίνου, για τις μεταφορές στην βρετανική πρωτεύουσα και ειδικά αυτές που γίνονται από επιβάτες του μετρό. 

Η φωτογραφία ανέβηκε αρχικά στο Reddit, και προκάλεσε θύελλα σχολίων από χρήστες. Αν και οι περισσότεροι γέλασαν, έγραψαν πως αυτού του είδους η γλώσσα δεν χρησιμοποιείται από τους Βρετανούς ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε η λέξη Ham, στη θέση της οποίας οι Αγγλοι χρησιμοποιούν το Gammon.  

Κάποιοι άλλοι μίλησαν για photoshop σε άλλο επίπεδο. Οπως και να έχει πάντως είναι σχεδόν βέβαιο, πως ακόμη και fake, αυτή η ανακοίνωση εκφράζει πολλούς από εμάς.

 
 

Παρακαλούμε να μεταφέρετε νερό μαζί σας ανά πάσα στιγμή

Είναι καλοκαίρι στο Λονδίνο, που σημαίνει ότι το μετρό μυρίζει σαν κάποιος να άφησε πίσω από ένα καλοριφέρ ένα κομμάτι ζαμπόν για 16 χρόνια.

Γνωρίζουμε ότι κάνει ζέστη, ο καθένας ξέρει ότι κάνει ζέστη, να έχετε μαζί σας νερό, έτσι ώστε να μην γαμ@@@ λιποθυμήσετε.

Παρακαλείστε να φοράτε αποσμητικό, ίσως να μη μπορείτε να μυρίσετε τον εαυτό σας, εμείς οι υπόλοιποι όμως μπορούμε και μυρίζει άθλια.

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: