"Η Βίκυ κι εγώ πληρώνουμε τις αμαρτίες του συστήματος"

«Η Βίκυ κι εγώ πληρώνουμε τις αμαρτίες του συστήματος»

"Η Βίκυ κι εγώ πληρώνουμε τις αμαρτίες του συστήματος"

Οργισμένος εμφανίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση της γυναίκας του Βίκυς Σταμάτη, που απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο και παραδόθηκε μετά από λίγες μέρες.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο Δήμο Βερύκιο στο Έθνος της Κυριακής, μέσα από τη επισήμανε πόσο φοβήθηκε για τη ζωή της συζύγου του και τόνισε ότι πολιτικές σκοπιμότητες κρύβονται πίσω από την ιστορία.

Είναι δυνατόν να μην είχα ανησυχήσει; Ακούς αυτές τις ανοησίες ότι ήταν σχεδιασμένη απόδραση; Από ποιους και με τι κίνητρα; Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι υπήρχε σχέδιο. Ήμουν σίγουρος ότι γρήγορα θα βρισκόταν η Βίκυ. Το θέμα ήταν πώς θα τη βρίσκαμε λέει ο κ. Τσοχατζόπουλος μέσα από τη φυλακή.

Τονίζει ότι η γυναίκα του είναι άρρωστη και φωνάζει για τις πολιτικές σκοπιμότητες.

Η κοπέλα είναι άρρωστη. Έχει μεγάλο πρόβλημα, το λένε όλοι οι γιατροί του Δημοσίου, όλοι οι καθηγητάδες. Οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι εκείνοι που επί πέντε φορές απορρίπτουν την αίτηση αποφυλάκισής της και αποφασίζουν με το “έτσι θέλω” για τη συνέχιση του δράματος που επί τρία περνάει η ίδια και το παιδί μας, μόνο και μόνο γιατί αμάρτησε και αποφάσισε να με παντρευτεί, να γίνει γυναίκα μου λέει ο κ. Τσαοχατζόπουλος.

Και συνεχίζει ακόμα πιο οργισμένος: Όταν κρατάς μια γυναίκα στη φυλακή, για κατηγορίες που δεν βαρύνουν την ίδια, αλλά τον άντρα της, κάτι εξυπηρετεί. Και τι εξυπηρετεί το καταλαβαίνουν όλοι πια. Πολιτικές σκοπιμότητες! Η Βίκυ και εγώ πληρώνουμε τις αμαρτίες όλου του πολιτικού συστήματος. Όμως αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια και είναι για το μόνο που είμαι σίγουρος.

Όσον αφορά το νόμο που αναμένεται να κατατεθεί που είναι πιο ευνοϊκός για τους συγγενείς λέει: Ας γίνει γρήγορα νόμος. Μην είναι πολύ αργά. Όσο για μένα, έχω μπροστά μου τη της δίκης που είναι σε εξέλιξη και όπως ξέρετε έχουν κληθεί και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ. Εκεί θα ακουστούν αλήθειες διευκρινίζει.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: