Η Βίκυ Καγιά φόρεσε την πιο sexy εκδοχή του ανδρόγυνου στυλ

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε την πιο sexy εκδοχή του ανδρόγυνου στυλ

Η χθεσινή της εμφάνιση στο GNTM ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η Βίκυ Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο κομψές και λαμπερές γυναίκες της Ελληνικής showbiz. Τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες και η 25ετης πορεία της στο χώρο του modeling, της έχουν χαρίσει δικαιωματικά τον τίτλο της fashion expert. 

Η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM έχει ένα ολόκληρο επιτελείο που επιμελείται τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της κι εμείς κάθε φορά περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις στυλιστικές της επιλογές. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει αναπτύξει το ταλέντο να φορά το σωστό outfit στη σωστή περίσταση και στιγμή.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων, η Βίκυ έδειχνε πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ. Το look της επιμελήθηκε ο στυλίστας της Αποστόλης Γκόφας, ο οποίος μας έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram μερικά hints για το συγκεκριμένο look.

Το σύνολο της Bίκυς είναι η απόδειξη πως το ανδρόγυνο ντύσιμο μπορεί να αναδείξει την πιο σeξι πλευρά του εαυτού σου, προσδίδοντας ταυτόχρονα στυλ και κύρος. Το λευκό κοστούμι της είναι από τη φετινή κολεξιόν τoυ fashion brand, Magda Bytrum. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το glitter τοπ της που όπως είδαμε είναι από την τελευταία συλλογή του Nue Studio. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Βίκυ Καγιά ξέρει καλά πώς να μας εντυπωσιάζει και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

 Αν σου άρεσε μικρή το παραμύθι του Peter Pan η φετινή μόδα θα σε κάνει πολύ χαρούμενη

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: