Η Victoria Beckham συνεργάζεται με την Reebok και ξεχνά (για λίγο) τα τακούνια

Αθλητικά και Victoria πάνε μαζί; Κι όμως πάνε. »Η πρόκληση να τοποθετήσω τα αθλητικά ρούχα σε ένα fashion πλαίσιο είναι κάτι που ήθελα πάντα» δηλώνει και είμαστε έτοιμες για τις επόμενες αγορές μας.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την οπτική της για το sportswear αν και κάποιο στιλάτο πουλάκι μας λέει πως το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

»Είναι συναρπαστικό το ότι θα συνεργαστώ με μια τόσο εμβληματική μάρκα, με την οποία, μάλιστα, ταυτίζονται οι πεποιθήσεις μας. Και οι δύο θέλουμε έναν κόσμο που θα επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να είναι η καλύτερη πτυχή του εαυτού της. Με τη αυτή μου δίνεται η ευκαιρία να φέρω την έκφραση και τη δημιουργικότητά μου σε ένα πιο αθλητικό περιβάλλον.Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη μου με τη Reebok. Θα μου δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσω μια νέα κατηγορία και να δω πώς το όραμά μου μπορεί να ταιριάξει σε αυτήν.»

Η Vic δεν κάνει τίποτα τυχαία, γεγονός που αποδεικνύει πόσο μεθοδικά κινεί το προσωπικό της brand προς την κορυφή. Η συνεργασία με την Reebok έρχεται σε μία περίοδο που η ίδια έχει βάλει νερό στο κρασί της και τα τακούνια στην ντουλάπα υιοθετώντας ένα athleisure στιλ.

Η συλλογή Reebok x Victoria Beckham θα λανσαριστεί προς τα τέλη του 2018, στο πλαίσιο της Reebok Innovation Collective. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Reebok που επικεντρώνεται στη δημιουργία ρούχων και παπουτσιών με πρωτοποριακό σχεδιασμό, φτιαγμένα για εξαιρετικές επιδόσεις – από σχέδια για την πασαρέλα, μέχρι σχέδια που ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες. Προηγούμενες αντίστοιχες συνεργασίες, όπως αυτές με τους αναγνωρισμένους οίκους μόδας, Cottweiler, Vetements και David Clark, έχουν τοποθετήσει τη Reebok στην πρώτη γραμμή της μόδας και της τεχνολογίας.

Η Corinna Werkle, Senior Vice President of Women’s Initiatives της Reebok, ανέφερε για τη συνεργασία: »Στη Reebok αναζητάμε συνεργασίες με γυναίκες που δεν είναι μόνο γνωστές, αλλά έχουν και ως όραμα να αλλάξουν τον κόσμο. Και η Victoria Beckham κάνει ακριβώς αυτό! Η επιθυμία της να βοηθήσει τις γυναίκες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αντανακλάται σε ό,τι κι αν κάνει και ειδικότερα στα καινοτόμα σχέδιά της. Ανυπομονούμε, λοιπόν, να συνεργαστούμε μαζί της και να δείξουμε στον κόσμο τη νέα συλλογή Reebok x Victoria Beckham».

Κεντρική Φωτογραφία: Ryan Emberley/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: