Η Victoria Beckham φόρεσε τις μπότες που πρέπει να αποκτήσεις κι εσύ φέτος

Η Victoria Beckham φόρεσε τις μπότες που πρέπει να αποκτήσεις κι εσύ φέτος

Η σχεδιάστρια μόδας πραγματοποίησε μια fashion forward εμφάνιση.

Πρόκειται για μια από τις πιο στυλάτες γυναίκες αυτού του πλανήτη που με κάθε post στο Instagram της καταφέρνει να συζητιέται -πάντα θετικά- για τη φινέτσα και την καλαισθησία που τη διακατέχει. Άλλωστε, γι’ αυτό είναι και μια από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τη Victoria Beckham.

Η Posh Spice έχει στυλιστική αδυναμία στο ανδρόγυνο look και στις midi φούστες, items που φορά πολύ συχνά και με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, στο πιο πρόσφατο outfit της, που είδαμε μέσα από το Instagram account της, άλλο ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή μας. Η Victoria φόρεσε τις πιο κομψές και ανατρεπτικές μπότες που έχουμε δει μέχρι σήμερα και που σίγουρα θα μας απασχολήσουν τον φετινό χειμώνα.

Όχι, η σύζυγος του David Beckham δεν επέλεξε ένα κλασικό ζευγάρι μαύρες ή καφέ μπότες, αλλά προτίμησε να φορέσει μπότες σε έντονο πράσινο χρώμα, οι οποίες ανήκουν στη δική της συλλογή. Οι μπότες που λατρεύει φέτος η Victoria είναι αρκετά ανατρεπτικές- εξ ου και το πράσινο χρώμα- και φτάνουν μέχρι το γόνατο.

Μάλιστα, όπως βλέπεις στο παραπάνω βίντεο, η Posh Spice δημιούργησε ένα τολμηρό outfit κάνοντας color blocking και συνδυάζοντας τις πράσινες μπότες της με μοβ, midi φούστα και καρό σακάκι. Πολύ κομψός, αλλά αρκετά τολμηρός ο στυλιστικός συνδυασμός που έκανε. Αν κι εσύ θες να φορέσεις knee-high boots σε έντονο χρώμα φέτος τον χειμώνα, αλλά διστάζεις να δημιουργήσεις το style combo της Victoria, μπορείς απλά να τις συνδυάσεις με μονοχρωμία. Επίλεξε ένα total black look ή ένα outfit σε nude αποχρώσεις και κάνε fashion statement επιλέγοντας να το ολοκληρώσεις με τις πιο χρωματιστές μπότες που έχεις. Αν δεν έχεις ακόμη, προλαβαίνεις σίγουρα να βάλεις αυτήν την αγορά στη shopping list σου.

Διάβασε ακόμα: Two-toned trend: Πώς θα υιοθετήσεις την πιο minimal τάση του φθινοπώρου;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: