Η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει το look που πρέπει όλες να υιοθετήσουμε στο επόμενο ταξίδι μας

Μετράς και εσύ τις μέρες με ανυπομονησία μέχρι την Πασχαλινή σου εξόρμηση; Σκοπεύεις να πάρεις άδεια, να εκμεταλλευτείς τις αργίες που τόσο ωραία «πέφτουν» φέτος και να επισκεφτείς κάποιο νησί, το χωρίο σου, ακόμα και μία πόλη του εξωτερικού; Πολύ καλά θα κάνεις! Αλλά δεν είμαστε εδώ μόνο για να επικροτήσουμε την απόφασή σου γι΄αυτό το ταξίδι αλλά και για να σου προτείνουμε το πιο fashionable look για να ταξιδέψεις.

Με πηγή έμπνευσης την τελευταία εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη και τα σχετικά posts που έκανε στο Instagram, το πιο στυλάτο και άνετο travel outfit που μπορείς να επιλέξεις είναι ένα oversized, γκρι φούτερ με κουκούλα, ένα μαύρο κολάν και ένα ζευγάρι chunky sneakers. Οι πάντα διαχρονικές αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι, αλλά και το athleisure ύφος των συγκεκριμένων κομματιών, είναι ότι πρέπει για να φορέσεις στο αμάξι/πλοίο/αεροπλάνο/τρένο την επόμενη εβδομάδα που θα φύγεις. Φόρεσε από πάνω το parka ή το denim jacket και καλές Πασχαλινές διακοπές!
 Queen SOS: Με τι να συνδυάσω τις maxi φούστες;

Η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει το look που πρέπει όλες να υιοθετήσουμε στο επόμενο ταξίδι μαςΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: