Η Βάσω Λασκαράκη φοράει το denim shorts με τον πιο σοφιστικέ τρόπο που έχουμε δει

Η Βάσω Λασκαράκη φοράει το denim shorts με τον πιο σοφιστικέ τρόπο που έχουμε δει

Και μας δείχνει γιατί αυτό το ρούχο δεν είναι κατάλληλο μόνο για την παραλία.

Ο τίτλος του θέματος είναι από μόνος του αρκετός για να σε προϊδεάσει για αυτό που θα δεις στην παρακάτω gallery. H Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει ακόμα τις διακοπές της στην Κρήτη και ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram μπροστά από μία πολύ εντυπωσιακή πισίνα. Τίποτα ασυνήθιστο ως εδώ (εκτός ίσως από τη θέα στο post). Kαι η «κανονικότητα» στις αναρτήσεις της ηθοποιού συνεχίζεται έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα πολύ mainstream κομμάτι κάθε καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας: ένα denim shorts.

H Βάσω πήρε το πιο basic fashion item του καλοκαιριού και το φόρεσε με τρόπο ξεχωριστό και κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και όχι μόνο για την παραλία. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως δεν το έβαλε πάνω από το μαγιό της με ένα T-shirt ή με ένα crop top. Το φόρεσε με ένα ανδρικό πουκάμισο με ρίγες, δίνοντας ένα manish twist σε αυτήν την καθημερινή εμφάνιση.

Από μέσα φυσικά μπορείς να φορέσεις το μαγιό σου, αν θες και εσύ να υιοθετήσεις την πρόταση της καστανής ηθοποιού. Αν κουμπώσεις το πουκάμισο δεν θα φαίνεται καν και με ένα ζευγάρι δερμάτινα, καφέ σανδάλια από κάτω θα έχεις το απόλυτο summer look και για την παραλία αλλά και για την πόλη μετά. Αν, δε, βάλεις και μία δερμάτινη ζώνη σε αυτήν τη «στυλιστική εξίσωση» θα κερδίσεις αδιαμφισβήτητα τον τίτλο της «πιο καλοντυμένης φορώντας jean shorts». Άτυπη βράβευση αλλά εμείς θα στην κάνουμε…
 Tι να φορέσεις σε wedding party αν είσαι μέσα στους λίγους (&κομψούς) καλεσμένους;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: