Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Τσιμιτσέλη

Ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, η Βάσω Λακαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, τους τελευταίους μήνες δεν είναι πια μαζι.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υπήρξαν ζευγάρι για 8,5 χρόνια. Μετά την κοινή τους ανακοίνωση για τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους, η Βάσω Λακαράκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου μιλά για τα σύννεφα που υπήρχαν στη σχέση τους και αποκαλύπτει πώς πήραν την απόφαση για τον χωρισμό τους. 

«Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις. Είτε έχεις παιδιά, είτε δεν έχεις και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων. Κάποιες φορές λοιπόν φυσάνε ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται. Αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει. Κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο. Στον δικό μας γάμο, λοιπόν, έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες. 
Από την άλλη, επειδή ακριβώς, όπως ξέρεις, δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε στις συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια».

«Ναι, η ζωή μου έχει αλλάξει»

«Η δυσκολία έγκειται στο να πρέπει να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου και εκ των πραγμάτων αλλάζουν κάποια πράγματα γύρω σου. Ναι, η ζωή μου έχει αλλάξει και είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο. Καθόλου εύκολο. Αλλά δεν τελειώνει η ζωή με έναν χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή».

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: