Η βασίλισσα του καρναβαλιού στο Ρίο φέτος δεν πρέπει να χορεύει σάμπα σαν τρελή

Πέρσι έγραψε ιστορία ως η πρώτη επικεφαλής χορεύτρια στην 78η ιστορία του καρναβαλιού στο Ρίο που δεν ήταν Βραζιλιάνα. Φέτος θα συμμετάσχει ξανά αλλά αυτή τη φορά δεν θα πρέπει να χορεύει σαν τρελή γιατί είναι έγκυος!

Ο λόγος για τη Λονδρέζα Σαμάνθα Φλόρες που πέρσι ήταν στο πρώτο άρμα στην παρέλαση στο Σαμπαδρόμιο, ως η μούσα των σχολών σάμπα.

Η 38χρονη, η οποία μετακόμισε στο Ρίο από το Kentish Town το 2006, θα βρεθεί για δεύτερη χρονιά στον ρόλο της πρώτης χορεύτριας, ενώ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος.

«Η πρώτη μου ερώτηση προς τον γιατρό ήταν: «Μπορώ να συμμετάσχω στην παρέλαση;». Ο γιατρός μου έδωσε το πράσινο φως γι “αυτό είμαι πολύ χαρούμενη. Πρέπει να είμαι λίγο πιο ήρεμη από ό,τι συνήθως, δεν πρέπει να χορεύω σάμπα σαν μανιακή», τόνισε.

Η πρώην διευθύντρια δημοσίων σχέσεων μετακόμισε στη Βραζιλία αφού ερωτεύτηκε τη χώρα ενώ ήταν σε διακοπές με φίλους. Στην πρώτη παρέλαση στο Καρναβάλι του Ρίο το 2011, ντύθηκε καναρίνι.

Η Σαμάνθα Φλόρες διοικεί την εταιρεία «Experience Carnival», η οποία διοργανώνει διακοπές για τουρίστες που θέλουν να παρευρεθούν στο καρναβάλι και να λάβουν μέρος στην παρέλαση.

Το φαντασμαγορικό Φεστιβάλ του Ρίο προσελκύει πέντε εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, μεταξύ των οποίων 1,5 εκατομμύρια τουρίστες.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: