Η βασίλισσα Letizia πήγε το jumpsuit σε άλλο επίπεδο με μία εμφάνισή της

Ενώ έχει αδυναμία στα καλά ρούχα, δεν διστάζει να φορέσει κομμάτια από high street brands που σαφώς δεν κοστίζουν μία περιουσία όπως φαντάζεται κανείς. Αυτό συνέβη και με την πρόσφατη, επίσημη εμφάνιση της βασίλισσας Letizia, η οποία αντί να επιλέξει ένα φόρεμα ή μία φούστα, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά με ένα εξαιρετικό jumpsuit από τη Zara.

Πρόκειται για ένα pleated jumpsuit με μακριά μανίκια και μικρά βολάν ως λεπτομέρειες σε ένα αριστοκρατικό μπλε χρώμα. Η βασίλισσα Letizia συνδύασε αυτό το jumpsuit με ένα ζευγάρι γόβες σε πολύ κοντινή απόχρωση και ψηλά στη μέση πρόσθεσε μία μαύρη κορδέλα για ζώνη, την οποία συνδύασε με ένα επίσης μαύρο clutch.

Το beauty look της ήταν απλό με ίσια μαλλιά και λαμπερό μακιγιάζ και χωρίς σχεδόν καμία προσπάθεια, η βασίλισσα Letizia κατάφερε να απογειώσει ένα jumpsuit, κάνοντάς το να δείχνει πανάκριβο και πραγματοποιώντας μία statement εμφάνιση.

Αν ψάχνεις για το ίδιο jumpsuit, θέλω να σου πω, ότι μάλλον πρέπει να κάνεις υπομονή, καθώς στην Ελλάδα ακόμα δεν εθεάθη. Ωστόσο, σίγουρα μπορείς να βρεις πολλές παραλλαγές του και να του δώσεις μία ευκαιρία ακόμα και στα πιο επίσημα looks σου.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Andrew Medichini

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: