Η Βασιλική Οικογένεια της Μ. Βρετανίας και τα sneakers έχουν μία σχέση πιο στενή από όσο φαντάζεσαι

Η Βασιλική Οικογένεια της Μ. Βρετανίας και τα sneakers έχουν μία σχέση πιο στενή από όσο φαντάζεσαι

Δεν τους έχουμε συνηθίσει με casual looks είναι η αλήθεια!

Midi αέρινα φορέματα και πλισέ φούστες, maxi gowns και ψηλοτάκουνες γόβες, ακριβά και λαμπερά κοσμήματα, κοστούμια, αλλά και τα πολυτελή παλτό είναι μερικά από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χαρακτηρίζουν τις συνηθισμένες εμφανίσεις των μελών της Βασιλικής Οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας. Η αλήθεια είναι ότι το dress code που έχει θεσπίσει εδώ και χρόνια το Παλάτι δεν επιτρέπει σε κανένα μέλος τις ακραίες και τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις.

Δεν θα δεις ποτέ, για παράδειγμα, την Kate Middleton με mini, στενό φόρεμα ή με σκισμένο denim παντελόνι στις διάφορες περιστάσεις που παρευρίσκεται στα πλαίσια των καθηκόντων της, ούτε τον Πρίγκιπα William με αμιγώς αθλητική ενδυμασία.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ειδικότερα η Kate Middleton, ο Πρίγκιπας William & Harry και η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, έχουν επιλέξει ελάχιστες φορές να εμφανιστούν δημόσια με casual looks και δη με αθλητικά παπούτσια. Στην παρακάτω gallery, εμείς σου παρουσιάζουμε επτά περιπτώσεις που ο φωτογραφικός φακός τούς τσάκωσε με sneakers κυρίως την ώρα που ο καθένας ασχολούταν με το αγαπημένο του άθλημα.

Η Diana τα συνδύαζε με ποδηλατικά κολάν και φούτερ δημιουργώντας πολύ στυλάτα athleisure σύνολα, που άνετα θα μπορούσαν να φορεθούν και σήμερα. Η Kate Middleton φοράει τα sneakers της με κολάν ή αθλητική φόρμα, ενώ ο Πρίγκιπας Harry δεν απαρνιέται το πουκάμισό του και το tailored παντελόνι του για καμία αθλητική ενδυμασία. Κι ας τα συνδυάζει με sneakers!

Photos: AP Images

Διάβασε ακόμα: Οδηγός Αγοράς: 10 κολάν για cool εμφανίσεις εντός και εκτός γυμναστηρίου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: