Η Τζένιφερ Λόρενς ρώτησε την Κιμ Καρντάσιαν αν αερίζεται μπροστά στον Κάνυε Γουέστ [βίντεο]

Η Τζένιφερ Λόρενς έχει δηλώσει πολλές φορές πως παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians», επομένως, όταν της δόθηκε η ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από την Κιμ Καρντάσιαν, δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι μία από τους προσωρινούς αντικαταστάτες του Τζίμι Κίμελ, ο οποίος θα απουσιάζει για λίγο καιρό από την εκπομπή λόγω της εγχείρησης καρδιάς στην οποία υποβάλλεται ο γιος του. Η Λόρενς κάθισε στη θέση του παρουσιαστή και ακολούθησε ακριβώς τις οδηγίες που της είχαν δοθεί. Να κάνει, δηλαδή, αντισυμβατικές ερωτήσεις στους καλεσμένους και να τους φέρνει σκοπίμως σε δύσκολη θέση.

Έτσι, η πάντα αυθόρμητη Λόρενς ρώτησε την τηλεπερσόνα εάν… αερίζεται μπροστά στον σύζυγό της, ράπερ, Κάνυε Γουέστ ή αν το κάνει αυτός. «Δεν αερίζομαι ποτέ, τι εννοείς;» είπε η Κιμ κοκκινίζοντας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι κάνει ο σύζυγός της.

Ακόμη, την ρώτησε πώς επέλεξαν την παρένθετη μητέρα, αν ψάχνει τα κινητά των φίλων και των συντρόφων της, αν θα έκανε σeξ με τον Ντόναλντ Τραμπ ή τον Κιμ Γιονγκ Ουν για να σώσει την ανθρωπότητα, ποια από όλες τις αδερφές Καρντάσιαν έχασε πρώτη την παρθενιά της και τι φοράει στον ύπνο. Στις δύο τελευταίες ερωτήσεις οι απαντήσεις είναι Κιμ και οτιδήποτε αλλά πάντα κάλτσες αντιστοίχως!

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως πρόσφατα κατέληξε να περιφέρεται μεθυσμένη και γuμνή μέσα στην ντουλάπα της Κρις Τζένερ. «Ήπια πέντε μαρτίνι και κατέληξα γuμνή στην ντουλάπα της, αλήθεια. Το δείπνο στο σπίτι τους ξεπέρασε και τα πιο τρελά μου όνειρα. Θυμάμαι να γδύνομαι στην ντουλάπα της Κρις και να σας διατάζω να με ντύσετε», είπε η Λόρενς με την Κιμ να επιβεβαιώνει πως η ηθοποιός παρακαλούσε την ίδια και τον σύζυγό της να σχεδιάσουν ένα ρούχο για εκείνη.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: