Η τσάντα που συνδυάζει την classy αισθητική με το trendy animal print

Αυτόν τον χειμώνα λοιπόν, που οι φαινομενικά αταίριαστες τάσεις, συντονίζονται σε ένα outfit, η τσάντα θα παίξει έναν ακόμα πιο ιδαίτερο ρόλο. Το σχήμα και το μέγεθός της έχουν πλέον περισσότερη σημασία, ενώ τα prints είναι εκείνα που την αναδεικνύουν σε ένα από τα statement κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Αν πρέπει να επιλέξεις μια για φέτος, τότε προτίμησε μία shoulder bag, μεσαίου μεγέθους που να συγκεντρώνει βασικά χαρακτηριστικά των trends γενικότερα.

Μία τέτοια τσάντα μπορείς να βρεις στην φετινή συλλογή AMES The Bags. Toι κλασικό γεωμετρικό χαρακτηριστικό σχέδιο του brand που παραπέμπει σε λαβύρινθο (ames = λαβύρινθος) συνδυάζεται με ένα από τα πιο hot animal prints, το leopard.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και ο λόγος που θα την μετατρέψει σε ένα key item της ντουλάπας σου. Μπορείς να την κρατάς από το πρωί ως το βράδυ, να την κρατάς με ένα total black, andrgynous outfit ή μαζί με ένα print φόρεμα και το blazer σου.

 

Εναλλακτικά, υπάρχει και η εκδοχή του belt bag, το οποίο έχει κι αυτό έντονο το στοιχείο του leopard print. Μία πιο urban αλλά ταυτόχρονα stylish επιλογή, ιδανική για σένα που θες να είσαι πάντα άνετη, χωρίς όμως να κάνεις καμία έκπτωση στο στιλ σου.

Ο συνδυασμός των patterns είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και το καλύτερο είναι ότι είναι ευπρόσδεκτος σε κάθε outfit, από το πρωί ως το βράδυ. Φυσικά, δεν είναι η μόνη σου επιλογή, αφού στην συλλογή FW 18-19 των AMES The Bags θα βρεις πολλές επιλογές που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Ίσως μία statement τσάντα να μην είναι η πρώτη σου επιλογή, όταν χρειάζεται να αντικαταστήσεις την καθημερινή σου, ευρύχωρη τσάντα.

 

Η ποιότητα, η διαχρονική τους αισθητική αλλά και ο έντονος χαρακτήρας κάθε τσάντας από την συλλογή είναι τα στοιχεία που θα σε κάνουν να ερωτευτείς την επόμενη τσάντα σου στο και σε επιλεγμένα καταστήματα. Stylish belt bags, tote bags και clutches είναι έτοιμα να αναδείξουν το πρόσωπικο σου στιλ αυτό τον χειμώνα.

My tip: Η τσάντα είναι πολύ προσωπική υπόθεση, καθώς δεν αποτελεί μόνο θέμα στιλ. Είναι ένα fashion item που θα κρατάς πολύ συχνά, άρα διάλεξε με βάση πρωτίστως τις επιλογές που σου δίνει για συνδυασμούς με όσα ρούχα έχεις στην ντουλάπα σου κι έπειτα με βάση τα trends.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: