Η Toyota Ελλάς υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας»

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019. Η Ελλάδα είναι η 23η χώρα που υπέγραψε τη χάρτα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας, η Χάρτα Διαφορετικότητας, υλοποιείται από το ΚΕΑΝ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση — D & I.

Η Toyota Ελλάς, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία της για ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης στον εργασιακό τομέα, προχώρησε στην υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας». Η ελληνική εταιρία επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη και την πρόοδο του ανθρώπινου δυναμικού της, προσφέροντας στους εργαζόμενους της ένα αξιοκρατικό, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Αναγνωρίζει ότι η διαφορετικότητα στον χώρο εργασίας αποφέρει σημαντικά οφέλη σε πολλαπλά επίπεδα, όπως η προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχων επαγγελματιών, η ενίσχυση της παραγωγικότητας, η ενθάρρυνση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, αλλά και η αύξηση της αποτελεσματικότητας.


Aπό αριστερά προς τα δεξιά) Μαρία Καλογεροπούλου, Head of HR Toyota Ελλάς — Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece – Hermann Riedl, Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάς – Κατερίνα Ψύχα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Diversity Charter Greece

Όπως δήλωσε ο κ. Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, «Η Toyota Ελλάς, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της αγοράς αυτοκινήτου και της εκτίμησης του Έλληνα καταναλωτή, έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Η επιχείρηση εστιάζει ιδιαίτερα και πολυεπίπεδα στον σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της Διαφορετικότητας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις για την υγιή ένταξη όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από την όποια διαφορετικότητα τους. Τους υποδεχόμαστε με χαρά».

Η κα. Μαρία Καλογεροπούλου, Head of HR στην Toyota Ελλάς, ανέφερε, παράλληλα, ότι «Είμαστε υπερήφανοι που γίναμε μέλη της Χάρτας Διαφορετικότητας. Αποτελεί επισφράγισμα της δέσμευσής μας απέναντι στους εργαζομένους μας να προσφέρουμε ποιοτικές θέσεις εργασίας, μέσα σε ένα σταθερό και αξιοκρατικό περιβάλλον που διέπεται από τις αρχές της ισοτιμίας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα».

 

 

 

Η Toyota Ελλάς υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας» gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: