Η τούρτα της μαμάς: Κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος (trailer+photo)

Ακόμα πιο απολαυστική θα είναι, φέτος, «Η τούρτα της μαμάς», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 23:00.

Με… κερασάκι τις νέες σπαρταριστές καταστάσεις που σκαρφίστηκε το δημιουργικό δίδυμο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου για την οικογένεια Βασίλαινα, η κωμική σειρά μυθοπλασίας, που αγαπήθηκε για τις χιουμοριστικές ατάκες της, το ανατρεπτικό της σενάριο και το εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ανανεώνεται με νέες ιστορίες γέλιου, αλλά και συγκίνησης, και επανέρχεται στους δέκτες μας κάθε Δευτέρα, στις 23:00.
Σε νέες περιπέτειες μπαίνουν ο Τάσος (Κώστας Κόκλας) και η Ευανθία (Καίτη Κωσταντίνου), πρωτοστατώντας  σε μια οικογενειακή ιστορία γεμάτη επεισοδιακές ανατροπές.
Η τρομερή γιαγιά, Μαριλού, (Λυδία Φωτοπούλου), μια απενεχοποιημένη γυναίκα που βλέπει τη ζωή και τον έpωτα με τρόπο που οι γύρω της τον ονομάζουν σουρεαλιστικό, μας χαρίζει και αυτή τη σεζόν αστείρευτες δόσεις γέλιου.
Και, φυσικά, ο Αλέξανδρος Ρήγας εμφανίζεται στον ρόλο του θείου Ακύλα, του -πιο κυνικός πεθαίνεις- αδερφού της Ευανθίας. Μάλλον δεν είχε ποτέ του φίλους. Ζει απομονωμένος σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και αγαπάει το θέατρο -όταν τον πληρώνουν για να γράφει καλές θεατροκριτικές. Απολαμβάνει, όμως, περισσότερο τις κριτικές για τις οποίες δεν τον πληρώνουν, γιατί έτσι μπορεί να εκφράσει όλη του την απέχθεια απέναντι στον κάθε ατάλαντο καλλιτέχνη.
Στα νέα επεισόδια, η διάσταση Κυριάκου (Θάνος Λέκκας) – Βέτας (Ιωάννα Πηλιχού), η οποία επιμένει στο διαζύγιο, συνεχίζεται. Τελικά, ο Κυριάκος επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας και, φυσικά, δεν θα λείψουν τα ευτράπελα. Οι ανατροπές στην καθημερινότητα όλων των μελών της οικογένειας είναι αναπόφευκτη, όταν η πρώην κοπέλα του Θωμά μένει έγκυος και αποφασίζει να κρατήσει το παιδί, αλλά λόγω αδυναμίας να το μεγαλώσει το αφήνει στην οικογένεια. Και, όπως είναι αναμενόμενο, χρέη μητέρας αναλαμβάνει η Ευανθία. Στο μεταξύ, η Μαριλού συναντά έναν παλιό της έpωτα και αμφιταλαντεύεται αν θα συνεχίσει την άστατη ζωή της ή αν θα επιστρέψει στη συντροφικότητα.
Φυσικά, τα τραπέζια συνεχίζονται και οι αφορμές για γέλιο, συγκίνηση, διενέξεις και ευτράπελες καταστάσεις δεν πρόκειται να λείψουν…
Ραντεβού κλείνουν οι τηλεθεατές -και αυτή τη σεζόν- στα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς. Τραπέζια όπου οι καλεσμένοι -διαφορετικών ηλικιών, διαθέσεων και πεποιθήσεων- μαζεύονται για να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν, να συγκρουστούν, να θυμηθούν, να γελάσουν, να χωρίσουν, να εpωτευτούν. «Η τούρτα της μαμάς» σερβίρεται πάντα στο τέλος κάθε οικογενειακής περιπέτειας, σαν ανταμοιβή για όσους κατάφεραν να μείνουν στο τραπέζι. Για όσους κατάφεραν, παρά τις διαφωνίες, τις συγκρούσεις και τις διαφορές τους, να βάλουν πάνω απ΄ όλα αυτό που τους ενώνει. Την επιθυμία τους να μοιραστούν και να έχουν μια οικογένεια.
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου), Θανάσης Μαυρογιάννης (Μάριος, ο εγγονός).
Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου.
Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης, σύντροφος του Πάρη), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Τζένη, η σύντροφος του Θωμά), Αποστόλης Μπαχαρίδης (Ρήγας).


Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Συνεργάτης σκηνοθέτης: Μάκης Τσούφης
Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνογράφος: Στέλιος Βάζος
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης
Διεύθυνση παραγωγής: Ναταλία Τασόγλου
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος Μ. ΙΚΕ

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: