Η Τόνια Σωτηροπούλου με φούξια cut out φόρεμα φέρνει την άνοιξη

Η Τόνια Σωτηροπούλου με φούξια cut out φόρεμα φέρνει την άνοιξη

Τα cut out φορέματα είναι τάση και η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε την πιο styish εκδοχή του.

Το φόρεμα είναι το item της άνοιξης. Εύκολο, θηλυκό και ανάλαφρο μας συνοδεύει πρωί και βράδυ. Μπορούμε να το συνδυάσουμε πανεύκολα, αφού στην ουσία ένα φόρεμα αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο outfit. Με έξυπνο accessorizing και ένα updated πανωφόρι μπορείς να κινηθείς με στυλ, πρωί και βράδυ.

Φέτος, η μόδα θέλει τα φορέματα (και τις φούστες) να γίνονται mini. Οι κοντές γραμμές, σε ίσια ή A line θα κυριαρχήσουν στο street style και θα μπουν στα νέα σου go-to σύνολα. Οι τάσεις γενικότερα στα φορέματα είναι πολλές και διάφορες, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες που ξεχωρίζουν με το στυλ και τον αέρα τους. Μία από αυτές είναι και τα cut out dresses, δηλαδή τα φορέματα με τα sexy κοψίματα, που είδαμε και στα catwalks, με κορυφαία τα σχέδια της Nensi Dojaka και των Proenza Schouler, με τα cut outs να βρίκσονται κυρίως κάτω από το στήθος και στην μέση, ή στα πιο τολμηρά items χαμηλά πάνω από τους γοφούς. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου, ως μια γυναίκα με δυναμικό style που αγαπά την μόδα και ακολουθεί τις πιο elevated τάσεις, δεν θα μπορούσε να μην φορέσει το πιο θηλυκό φόρεμα της σεζόν, σε ένα λαμπερό χρώμα, που θα δούμε και τον επόμενο χειμώνα στην χρωματική παλέτα μας. Μιλάμε, φυσικά, για το φούξια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με cut out φόρεμα σε λαμπερό φούξια.

 Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία σε spring mood, όπου έβαλε ένα φόρεμα με retro αέρα. Πιο συγκεκριμένα η Τόνια επέλεξε ένα mini φόρεμα, σε άλφα γραμμή και ελαφρύ satin like ύφασμα, που κάνει την loose γραμμή του να πέφτει υπέροχα πάνω στο σώμα. 

Πρόκειται για ένα item με μανίκια σε στυλ flared και cut outs κάτω από το στήθος που καταλήγουν σε έναν κόμπο, ο οποίος θυμίζει πουκάμισο. Η Τόνια ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο look με ένα ζευγάρι χαμηλές pointe γόβες, σε μαύρο διαχρονικό χρώμα και ένα μαύρο καλσόν σε μικρό δίχτυ. 

 Διαβάστε επίσης:

 Το fashion staple που αγαπά η Δανάη Παππά και αξίζει μια θέση στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Το red carpet φόρεμα της Sarah Jessica Parker είναι σαν να βγήκε από την ντουλάπα της Carrie

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: