Η Τόνια Σωτηροπούλου με ένα floral φόρεμα που απογείωσε την ανοιξιάτικη διάθεση

Η Τόνια Σωτηροπούλου με ένα floral φόρεμα που απογείωσε την ανοιξιάτικη διάθεση

Η Τόνια Σωτηρόπουλου φόρεσε το πιο feminine φόρεμα της άνοιξης.

«Florals; In Spring; Groundbreaking!, » είχε πει η Miranda Prisltey, κατά κόσμον Meryl Strip στο θρυλικό πλέον «The Devil’s Wears Prada».

Έλα, όμως, που μετά από σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια, που δεν μπορέσαμε να χαρούμε την ανοιξιάτικη μόδα και να φορέσουμε όλα εκείνα τα αγαπημένα spring items της ντουλάπας μας, φέτος ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε τα florals.

Η μόδα θέλει το χρώμα στο προσκήνιο: prints και patterns στους πιο ιδιαίτερους σχεδιασμούς κάνουν το σκηνικό ανοιξιάτικο και προσπαθούν να μας ανεβάσουν την διάθεση, χαρίζοντας μια ανάλαφρη νότα στην δύσκολη καθημερινότητα μας. Η μόδα και η δημιουργική της πλευρά είναι πάντα ένας καλός τρόπος να ξεφεύγουμε από τα δυσάρεστα των ημερών.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ήδη σε spring mood.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, αγαπημένο μας style icon, βρίσκεται στο ίδιο mood, έχοντας ήδη εντάξει τα florals στην γκαρνταρόμπα της με τον πιο στυλάτο και διαχρονικό τρόπο: το floral φόρεμα.

Μέσα από μια φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας στο προσωπικό της Instagram account πήραμε το απαραίτητο inspo για ένα casual chic σύνολο με κεντρικό πρωταγωνιστή το floral φόρεμα. Η δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο.

Η Τόνια επέλεξε ένα midi αέρινο φόρεμα με μαύρη βάση και ένα ιδιαίτερο pattern με printed λουλούδια και paisleys, που δίνουν ένα boho chic χαρακτήρα στο όλο σύνολο. Οι αποχρώσεις του ροζ, μωβ και σάπιου μήλου κάνουν το look πιο θηλυκό και ζεστό, συνδυάζοντας τα πιο fashionable χρώματα της σεζόν σε ένα και μόνο ρούχο.

Το υπόλοιπο outfit κινήθηκε στο μαύρο χρώμα, θέλοντας να εξισορροπήσει με ην μονοχρωμία το busy αποτέλεσμα του φορέματος. Ένα ζευγάρι μαύρες suede μπότες με χαμηλό άνετο τακούνι και ένας μαύρος μπερές ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν για να συμπληρώσει ιδανικά την εικόνα του όλου look.

Εάν ψάχνεις τώρα ένα νέο φόρεμα για τις all day εμφανίσεις σου, τότε ένα φουστάνι σε ανάλαφρο, θηλυκό print όπως τα florals είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι. Ξέχνα τα κλισέ πως τα prints προσθέτουν όγκο και ακολούθησε την ανοιξιάτικη διάθεση σου.

Διαβάστε επίσης:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προτείνει τα 2 πιο στυλάτα sporty σύνολα για να βάλεις την Καθαρά Δευτέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου με το νέο mannish κομμάτι που θα φοράμε όλες την άνοιξη

Η Emily Ratajkowski απογείωσε το δερμάτινο σακάκι -Το στιλάτο look της είναι το σημερινό μας inspo

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: