Η Tokyo του «La Casa de Papel» είναι η νέα μούσα του Jacquemus

Η Tokyo του «La Casa de Papel» είναι η νέα μούσα του Jacquemus

Μετά την έκπληξη να φωτογραφίσει τη γιαγιά του, Liline, ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για τη σεζόν Summer 2020 εν μέσω καραντίνας, o Simon Porte Jacquemus επιστρέφει με μια νέα μούσα και αποδεικνύεται πιο ευρηματικός και καινοτόμος από ποτέ.

Το νέο πρόσωπο της καμπάνιας Jacquemus at Home είναι η ηθοποιός Úrsula Corberó, η γνωστή σε όλους Tokyo από το «La Casa de Papel». Η γοητευτική ηθοποιός φορά ρούχα από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 και εντυπωσιάζει ποζάροντας στο φακό του φωτογράφου Pierre-Ange Carlotti αποκλειστικά μέσω FaceTime σε σπίτι στο Μπουένος Άιρες.

Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα, είχαμε δει την Bella Hadid, τη Rosalía και την Barbie Ferreira να ποζάρουν στο φακό του Carlotti από τα σπίτια τους, δίνοντάς μας τον ορισμό του «νέου» μόντελινγκ. Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας αφήνει όλη την έμπνευση και τη δημιουργία του να πάρει σάρκα και οστά στην ηθοποιό, Úrsula Corberó.

Η Tokyo φωτογραφήθηκε με διαφορετικά ρούχα, αλλά και χωρίς αυτά, αποδεικνύοντας ότι ήταν άξια να μπει στο ρόλο του μοντέλου. Ειδικότερα, βλέπουμε τη sexy ηθοποιό να φοράει το ολόσωμο tie-dye μαγιό του σχεδιαστή και να απολαμβάνει τον ήλιο στο μπαλκόνι της, να ξυπνά και να καλύπτει το γuμνό σώμα της με ένα μαξιλάρι, ενώ ταυτόχρονα φοράει μόνο τα χρωματιστά, διάφανα γυαλιά της συλλογής, να κυκλοφορεί στον κήπο με ένα oversized καρό λιλά-λευκό κουστούμι, αλλά και να ποζάρει με ένα κόκκινο ριγέ φόρεμα.

«Σ’ ευχαριστώ Jacquemus που έδωσες μία καλοκαιρινή νότα στο Μπουένος Άιρες», έγραψε η Úrsula Corberó στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και ο Simon Porte Jacquemus απάντησε μέσα από το δικό του προφίλ στο Instagram, ευχαριστώντας με τη σειρά του τη νέα του μούσα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι μαζί σας τη νέα #JacquemusΑtHome καμπάνια με την Úrsula Corberó, φωτογραφημένη από τον Pierre-Ange Carlotti».

 Διάβασε ακόμα: Vegan leather: Τι είναι και γιατί πρέπει να το επιλέγεις στην γκαρνταρόμπα σου;

 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: