Η Toi&moi μας εξηγεί τι είναι το «Ρούχα αγάπης με Χαμόγελο»

Η Toi&moi καλύπτει τις ανάγκες ρουχισμού των 90 έφηβων κοριτσιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και καλεί και εμάς να στηρίξουμε το σκοπό της!

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό;
Στείλτε τώρα sms το μήνυμα «TOIMOI» στο 19810 και διεκδικήστε 10 δωροεπιταγές των €100 από την Toi&moi
Τα έσοδα από τα μηνύματα διατίθενται απευθείας στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ακόμα περισσότερα… χαμόγελα για τα Χριστούγεννα θα προσφέρει φέτος η Toi&moi στα κορίτσια του Χαμόγελου του Παιδιού.
Η Toi&moi μας εξηγεί τι είναι το «Ρούχα αγάπης με Χαμόγελο»

Το δημοφιλές ελληνικό fashion brand πρόκειται να υπερκαλύψει τις ανάγκες ένδυσης των 90 έφηβων κοριτσιών που μεγαλώνουν και στα 11 σπίτια του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα, με την ελπίδα να κάνει αυτές τις γιορτές πολύ πιο χαρούμενες και λαμπερές για εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη απ’ όλους.
Η Toi&moi μας εξηγεί τι είναι το «Ρούχα αγάπης με Χαμόγελο»

Συμπληρωματικά, η εταιρία έχει προγραμματίσει μία ολοκληρωμένη ενέργεια mobile marketing, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον Οργανισμό. Πιο συγκεκριμένα, το κοινό θα καλείται να στέλνει το μήνυμα «ΤΟΙΜΟΙ» στο πενταψήφιο 19810, με χρέωση €2,48*, του Οργανισμού. Με την αποστολή του μηνύματος, κάθε άτομο θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στη μεγάλη κλήρωση για 10 δωροεπιταγές των €100, για αγορές από την Toi&moi. Πιστή στη δέσμευσή της για προσφορά και κοινωνική ευθύνη, η Toi&moi υποδέχεται την πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου με μία υπέροχη πράξη αγάπης που μόνο χαμόγελα μπορεί να χαρίσει! 

#Always keep giving, #Always keep smiling

*χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: