Η θρυλική (κaυτή) φωτογράφιση της Marilyn Monroe φορώντας ένα σακί πατάτες ως φόρεμα (φωτό)

Η Marilyn Monroe, είχε κάτι μαγικό, κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει την ικανότητά της να μαγεύει το κοινό, και κυρίως το ανδρικό φύλο, και σαν σύγχρονη Μέδουσα να τους πετρώνει και να μην μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω της.

 

Το 1951, μαι φωτογράφιση της, θα κάνει τόσο ντόρο που όλα τα εξώφυλλα των εφημερίδων κυκλοφόρησαν με τη Marilyn Monroe κεντρικό θέμα. Μια διαφορετική σeξοβόμβα, φορώντας όχι τα λαμπερά φορέματά της, αλλά ένα σακί για τις πατάτες.

Όχι ότι κάποιος έδινε σημασία στο τι φορούσε η Marilyn Monroe, αλλά όλοι αναρωτήθηκαν για την περίεργη επιλογή της. Η απάντηση στην ιστορία ήρθε πολλά χρόνια μετά.

Η Monroe είχε πάει σε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο Beverly Hills φορώντας ένα προκλητικό κόκκινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Μια δημοσιογράφος φαίνεται να ενοχλήθηκε από την εμφάνισή της και, σύμφωνα με την ίδια την Monroe, την αποκάλεσε «φθηνή και πρόστυχη». Προσέθεσε έπειτα, ότι καλύτερα θα ήταν αν φορούσε ένα σακί από πατάτες.

Ο μάνατζερ της με πολλά λίτρα αλκοόλ στο αίμα του το θεώρησε καταπληκτική ιδέα για τη προώθηση της νέας της ταινίας. Έτσι, είδαμε την Monroe να δείχνει ερωτική, φορώντας ένα σακί με τα διακριτικά της εταιρείας πατατοπαραγωγής της εποχής: «U.S. No. 1 Idaho Potatoes. Packed and Shipped by Long Produce, Twin Falls, Idaho».

 

 

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: