Η Taylor Morris, η πολυτελής Λονδρέζικη μάρκα οπτικών, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα

Η Taylor Morris επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα, η οποία ήδη αποτελεί μία key market αγορά για το brand, με περισσότερους από 50 συνεργάτες πανελλαδικώς.

H Taylor Morris με έδρα το Λονδίνο, κατασκευάζει συλλογές οπτικών τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ πολλές από τις συλλογές της είναι εμπνευσμένες από την Αγγλική παράδοση. Εκτός από το Λονδίνο που αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας της μάρκας, υπήρξε πάντα ένας στενός σύνδεσμος με την Ελλάδα, χάρη στον έναν εκ των ιδρυτών της με καταγωγή από την Κεφαλλονιά.

“ Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την συνεργασία με την Exarco με στόχο την από κοινού ανάπτυξη μας στην ελληνική αγορά. Η τόσο σημαντική παρουσία μας στην Ελλάδα, την οποία έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου, είναι αληθινή ευχαρίστηση. Ανυπομονώ να δω την εξέλιξη του brand και που μπορεί να φτάσει στην χώρα καταγωγής μου ” – δήλωσε ο Nicholas Dellaportas, ιδρυτής.
Η Taylor Morris, η πολυτελής Λονδρέζικη μάρκα οπτικών, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα.
Η Taylor Morris, η πολυτελής Λονδρέζικη μάρκα οπτικών, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Η Taylor Morris είναι μία πολυτελής μάρκα οπτικών με έδρα το Λονδίνο που ιδρύθηκε το 2013. Κατασκευάζοντας μοντέρνες συλλογές γυαλιών που διαθέτουν κλασσικά εμπνευσμένο σχεδιασμό, στόχος της Taylor Morris είναι να φέρει στους καταναλωτές διακριτικά γυαλιά που είναι ταυτόχρονα και εμβληματικά σχέδια, σε προσιτή υψηλή ποιότητα. Μεταξύ των Fans της μάρκας είναι οι Florence Pugh, Emily Ratajkowski, Harry Styles & πολλοί άλλοι. Tο brand είναι επίσης διαθέσιμο στα Harvey Nichols και World of Duty Free. ​
Το Λονδίνο είναι μία μεγάλη πηγή έμπνευσης για την μάρκα, η οποία με τιμή παρουσιάζει ως πατρίδα των γυαλιών της αυτή την πόλη. Το 2020 η Taylor Morris έκανε το επόμενο μεγάλο της βήμα, λανσάροντας την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή οράσεως. Αξιοποιώντας όλη την γνώση και την εμπειρία που αποκτήθηκαν από την επταετή παρουσία τους στην αγορά της βιομηχανίας των οπτικών, η Taylor Morris δημιούργησε μια συλλογή που περιλαμβάνει τον διαχρονικό σχεδιασμό που προσδοκούν οι πελάτες της. Με ονομασίες εμπνευσμένες από το Southwest London, η συλλογή παρουσιάζει αξεπέραστα διαχρονικά σχέδια σε συνδυασμό με μοντέρνα στοιχεία και πινελιές, συνώνυμα του brand.
Η Taylor Morris, η πολυτελής Λονδρέζικη μάρκα οπτικών, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα

Info: Τις συλλογές Taylor Morris και Sunday Somewhere αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η εταιρεία Exarco S.A. (πληροφορίες: 2103236569)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: