Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε «Άντε γεια» σε χρυσαυγίτη και του έκλεισε το τηλέφωνο (βίντεο)

Την Τρίτη, η Τατιάνα Στεφανίδου ασχολήθηκε στην εκπομπή της με την επίθεση των Χρυσαυγιτών σε σχολείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ομάδα χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό, εισέβαλαν σήμερα στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, και γρονθοκόπησαν δασκάλους και γονείς, ενώ καταγγέλλεται ότι έξω από το σχολείο ήταν αστυνομικοί οι οποίοι παρέμεναν αμέτοχοι.

Να σημειωθεί ότι αιτία της επίθεσης ήταν η απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο και προσφυγόπουλα από το Σχιστό, ενώ μέχρι πριν από λίγη ώρα ήταν σε εξέλιξη συνεδρίαση εκπαιδευτικών και γονέων, μέσα στο σχολείο με τον Γιάννη Λαγό και δεκάδες χρυσαυγίτες να είναι απέξω.

Η παρουσιάστρια, μετά το ρεπορτάζ, έβγαλε στον αέρα της εκπομπής μια τηλεφωνική παρέμβαση που όμως είχε ξαφνικό φινάλε: O άντρας στην άλλη γραμμή υποστήριξε πως είναι γονιός και πως θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια. Όμως ξεκίνησε να πλέκει το εγκώμιο της Χρυσής Αυγής.

«Ααα είστε Xρυσαυγίτης και πήρατε να υπερασπιστείτε αυτές τις πράξεις. Άντε γεια! Κλείστε τον παρακαλώ πολύ. Θα συνομιλήσω τώρα με τον Χρυσαυγίτη που πήρε να υπερασπιστεί αυτή την πράξη; Κι ας με βρίσει η Χρυσή Αυγή όσο θέλει… ούτως ή άλλως το κάνει χρόνια, δεν με πειράζει. Όχι κύριε. Λυπάμαι..»

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: