Η τάση στα παπούτσια που έχουν ξεχωρίσει φέτος οι celebrities (photos)

Οι λευκές μπότες ήρθαν για να μείνουν με ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες celebs να τις εντάσσουν στις εμφανίσεις τους.

Το φθινόπωρο οδεύει σταδιακά προς το τέλος του κι εμείς έχουμε ήδη προσαρμόσει τις καθημερινές εμφανίσεις μας, επιλέγοντας πιο ζεστά ρούχα μιας και το κρύο είναι πια αισθητό. Τα παπούτσια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός ολοκληρωμένου look αφού προσφέρουν άνεση και στυλ. Μην ξεχνάς πως ένα ιδιαίτερο ζευγάρι έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει ακόμη και το πιο βαρετό outfit.

Οι λευκές μπότες είναι super trend! Πώς θα τις φορέσεις το χειμώνα

Οι λευκές μπότες είναι ό,τι πιο hot και αυτή τη χρονιά με ολοένα και περισσότερες celebrities να τις επιλέγουν, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες στα social media. Tαιριάζουν σε κάθε γυναίκα και μπορούν να φορεθούν με πολλά από τα αγαπημένα σου items όπως πλεκτά φορέματα, παντελόνι και φούστες για να συνθέσουν σύγχρονες και θηλυκές all day εμφανίσεις.

Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα μήκη όπως over the knee (αυτές που φτάνουν λίγο πιο πάνω από το γόνατο) είτε στην πιο κοντή εκδοχή τους. Την ίδια ώρα οι cowboy boots σε λευκό χρώμα είναι μία από τις ωραιότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για να αναβαθμίσεις τα σύνολά σου. Φόρεσέ τες με κοντά και μακριά φορέματα/φούστες και μπλούζες με κρόσσια για να δημιουργήσεις western inspired looks (εμπνευσμένα από την Άγρια Δύση).

Η τάση στα παπούτσια που έχουν ξεχωρίσει φέτος οι celebrities (photos)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με λευκές cowboy μπότες.

#1 Με mini φόρεμα

#2 Με ψηλόμεσο παντελόνι και τοπ

#3 Με ολόσωμη φόρμα

#4 Με το αγαπημένο σου τζιν 

#5 Με mini φούστα και κορμάκι

Πηγή κεντρικής: @katken85

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Ελληνίδες celebrities και τα edgy cutouts είναι πολύ φίλοι (photos)

Total white: Η τάση που αγαπούν οι Ελληνίδες celebrities- Πώς θα την φορέσεις κι εσύ (photos)

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις Ελληνίδες celebrities που υιοθέτησαν επιτυχώς το συγκεκριμένο shoe trend.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: