Η τάση από τις pre-fall πασαρέλες που θα αρχίσεις να φοράς εδώ και τώρα

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για τον πιο εύκολο συνδυασμό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολο για να τα καταφέρεις. Αρκεί να θες να το δοκιμάσεις και ανάλογα με το στιλ σου, θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις αυτό τον συνδυασμό. 

Ένας από τους πιο casual τρόπους για να φορέσεις το trend. Ένα μαύρο παντελόνι, τα λευκά sneakers σου και φυσικά ένα ασπρόμαυρο φόρεμα σε ίσια γραμμή, θα σου προσφέρουν μία πολύ cool εκδοχή του "dress over pants".

Φυσικά μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα φορώντας το denim παντελόνι σου και ένα coat-dress από πάνω. Είναι ίσως ο πιο εύκολος συνδυασμός για να ξεκινήσεις, ο οποίος σου προσφέρει ταυτόχρονα ένα πολύ stylish αποτέλεσμα.

 

Να πώς θα αξιοποιήσεις το kimono σου και τον χειμώνα. Φόρεσέ το πάνω από ένα printed παντελόνια και δώσε μία ethnic πινελιά στο street look σου.

Δες αυτή την τάση σαν μία ευκαιρία να φορέσεις όλα εκείνα τα cute, διάφανα φορέματα που έχεις στην ντουλάπα σου και δυσκολεύεσαι να φορέσεις ακόμα και το καλοκαίρι. Με ένα denim παντελόνι ή κι ένα printed μπορείς πολύ εύκολα να έχεις ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα που θα απογειώσει το street look σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetstylestars

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: