Η Τάμτα κάνει μια δυνατή, στυλιστική πρόταση με το ολόσωμο μαγιό της

Η Τάμτα κάνει μια δυνατή, στυλιστική πρόταση με το ολόσωμο μαγιό της

Η Τάμτα από τα πρώτα της κιόλας βήματα -εκτός από το ταλέντο της στο τραγούδι- μας έδειξε ότι έχει τη χάρη να ανακαλύπτει και να φορά πρώτη όλα τα νέα fashion trends. Η σχέση της με τη μόδα είναι πολύ στενή. Ακολουθεί τις τάσεις σε τέτοιο βαθμό που ξέρει ότι δε θα ξεφύγει από το προσωπικό της στυλ, ούτε και θα φορέσει κάτι που μοιάζει «ξένο» πάνω της. Πάντα, όμως, προκαλεί θετικές εντυπώσεις και αποτελεί έμπνευση για τις σύγχρονες γυναίκες.

Ειδικά η τελευταία εμφάνισή της με μαγιό μάς έχει ενθουσιάσει και μας έχει κάνει να θαυμάσουμε -εκτός από το αψεγάδιαστο κορμί της- την υπέροχη αισθητική που έχει και τον τρόπο να καταφέρνει πάντα να κάνει statement. Η Τάμτα εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στη θάλασσα και μόλις χθες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες φορά μία από τις πιο hot τάσεις στα μαγιό σε ένα υπέροχο, φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα. Όπως θα ανακαλύψεις και στην παρακάτω gallery, η επιτυχημένη τραγουδίστρια φόρεσε ένα low-back ολόσωμο μαγιό σε έντονο πράσινο χρώμα και έχει ολοκληρώσει το look της με σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου και ένα ιδιαίτερο καπέλο με γωνίες.

Η Τάμτα παρακολουθεί όλες τις τάσεις και ξέρει ότι το φετινό καλοκαίρι τα ολόσωμα μαγιό με ανοιχτή πλάτη κατατάσσονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends, που αναδεικνύουν το κορμί και δίνουν extra πόντους στυλ και sexiness.

Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Φτιάξε ένα κομψό one shoulder top (video)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: