Η ταινία που σάρωσε τα «Χρυσά Βατόμουρα 2018» (video)

Τα Χρυσά Βατόμουρα (Golden Raspberry Awards ή Razzie Awards) είναι τα αντιβραβεία των Όσκαρ, τα οποία «βραβεύουν» τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς. Ο θεσμός διεξάγεται συνήθως την παραμονή της απονομής των βραβείων Όσκαρ. 
Ο … ανταγωνισμός ήταν σκληρός και τελικά το βραβείο χειρότερης ταινίας «Χρυσό Βατόμουρο 2018» απονεμήθηκε στην ταινία κινουμένων σχεδίων «The Emoji Movie», που κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων εκείνο του χειρότερου σκηνοθέτη, και του χειρότερου σεναρίου.
Στην κατηγορία είχαν ανακοινωθεί επίσης οι ταινίες Baywatch, οι Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι, η Μούμια και Transformers: Ο τελευταίος Ιππότης.
Η ταινία «The Emoji Movie» ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχθούν από τον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του, εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις.
Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική και ανεπανάληπτη περιπέτεια, αφού θα επισκεφθούν διάφορα applications – ο καθένα από τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο – προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.
«Χειρότερος ηθοποιός» αναδείχτηκε ο Τομ Κρουζ για την ταινία «Μούμια», ενώ στην κατηγορία «Χειρότερος Β΄ Ανδρικός Ρόλος» το βραβείο πήρε ο Μελ Γκίμπσον για την ερμηνεία του στην ταινία «Ξαναγύρισε ο μπαμπάς»…
Παράλληλα με τους… «νικητές», στο βίντεο, με το οποίο έγινε η ανακοίνωση, εμφανίστηκαν ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και άλλοι ισχυροί άνδρες της βιομηχανίας του θεάματος που έχουν κατηγορηθεί για σeξουαλική παpεvόχληση. 
Στο βίντεο αναφέρεται: «Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν θα μας λείψετε, ούτε εκείνοι που έχουν το δικό σας χάρισμα».

greek-web-tv.com

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: